Fantasy Screensaver met bewegende achtergronden

Fantasy Screensaver met bewegende achtergronden

Fantasy Screensaver met bewegende achtergrondenFairy Forest 3D Screensaver neemt u mee naar een mysterieuze sprookjesbos. De verfijnde screensaver samen met bewegende achtergronden schijnt met chique uitstraling en vele details.

Atmosfeer van de magie

De 3D Screensaver Fairy Forest 3D Screensaver neemt het hellend publiek mee in een magisch bos. Giant paddenstoelen schieten uit de bodem en schattige fee├źn fladderen over het scherm. De kijker wordt ondergedompeld in een sfeer van magie en geniet van de magische nacht sfeer. De Watching bereidt fantasie en sprookjesachtige fans zeker veel plezier.

Animated desktop background

Naast een selecteerbare resolutie en rustgevende muziek FairyForest brengt 3D Screensaver met een optionele geanimeerde bureaublad achtergrond. Daarnaast kunnen verschillende opties worden in de details van de screensaver op basis van hun eigen behoeften aan te passen. fairyforest_widescreen02

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: Na het installeren van Fairy Forest 3D Screensaver moeten gebruikers de software met de file "Activate.exe" ontgrendelen van de volledige versie binnen de 24-uurs actieperiode.

Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.

map