Schrijf dagboek met spraakherkenning

Schrijf dagboek met spraakherkenningDigital Diary handhaaft een elektronische agenda op de computer. De tool registreert de opmerkingen van de gebruiker om de dagelijkse gebeurtenissen een klassieke toetsenbord of via de microfoon door spraakherkenning.

Schrijf dagboek met spraakherkenning

De tekst layout data past Digital Diary helemaal naar de smaak van de gebruiker. Met behulp van een reeks knoppen, zoals u weet vanuit Word en Co, kunt doopvont, grootte en kleur individueel zijn. waaierde de pagina's van een dagboek door de opname van foto's of videoclips. Dit stelt het gereedschap uit op aanvraag in een duidelijke galerie.

Digitale agenda met RSS-reader en e-mailclient

Maar Digital Diary kunnen nog meer doen. Het programma heeft zijn eigen e-mailclient aan boord, beheert contactgegevens en herinnert vervaldata. Daarnaast is de virtuele dagboek bevat een feed reader, de huidige RSS nieuws brengt aan de PC. Gunstig, Digital Diary beheerd in parallel door meerdere gebruikers. Zodat de privacy van individuele gebruikers wordt gehandhaafd, is dit hun account met een wachtwoord.

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: In de setup pakket Digital Diary Voor een TXT-bestand dat een link naar de registratiepagina van de fabrikant en eventuele coupon code bevat. Daarnaast is het programma een aanvraag code tijdens de installatie. Na het invoeren van deze twee snaren aan de activeringscode voor de gratis volledige versie te krijgen. Daarnaast is de setup biedt aan een kleine tool genaamd Software Informer, die niet verplicht is voor de functie van de elektronische agenda te installeren. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits. digitaldiary2

map