Animated Wallpaper in het teken van de liefde

Animated Wallpaper in het teken van de liefde

Liefde geanimeerde behang brengt een hart van goud op het bureaublad. De geanimeerde desktop wallpaper biedt zichzelf aan als een perfecte accessoire voor Valentijnsdag.

Hart Beelden voor Valentijnsdag

Liefde Animated wallpaper vult de achtergrond van het werkblad met een hart van goud. Little teken van liefde stijgen als ballonnen verspreid op het bureaublad in de lucht. Rood en geel licht gekleurde vlekken zorgen ook visuele hoogtepunten.

conclusie

Met de liefde Animated Wallpaper een romantische achtergrond van het bureaublad komt op Windows-machines. In het kort: Een expressieve behang voor liefhebbers en liefhebbers op elke leeftijd. Love_Animated_Wallpaper_1

Inschakelen gratis volledige versie

Let op: Deze gratis volledige versie wordt automatisch tijdens de installatie worden geactiveerd. Hiervoor is een actieve internetverbinding nodig.

Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.

map