Volledige versie Free: 3D screensaver of Marine fans

Volledige versie Free: 3D screensaver of Marine fans

Volledige versie Free: 3D screensaver of Marine fansFun Aquarium 3D Screensaver geeft inzicht in het leven van zeedieren. De screensaver vult de PC-monitor tijdens het werk breekt met de drukte van de onderwaterwereld.

Animated zeeleven

In Fun Aquarium 3D Screensaver tal van vissen en waterplanten bewegen elegant door de oceaan heen en weer. Optioneel kunt u de flora en fauna van de zee te bewonderen kunnen zwemmen in een aquarium of direct op de desktop achtergrond over. Gedetailleerde 3D graphics, een digitale klok en relaxte muziek en rijke weergave-opties maken de schermbeveiliging niet alleen interessant voor aquarium eigenaars.

conclusie:

Fun Aquarium 3D Screensaver heeft veel te vrienden schoeners te bieden met een grote verscheidenheid van exotische vissoorten en sfeervolle achtergrondmuziek en leuke geluidseffecten. Dankzij einblendbarem uurwerk je zelfs houden met de ontspanning tijd altijd in beeld.

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: Fun Aquarium 3D Screensaver automatisch binnen de volledige versie-promotie periode tijdens de installatie worden geactiveerd. Hiervoor is een actieve verbinding met het internet is vereist. Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van Fun Aquarium 3D Screensaver. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.

fun aquarium 3d Screensaver2fun aquarium 3d Screensaver3

map