Wat is het lied – vinden nummers met software

"Dumdumdadada" - Wat is het lied dat was gewoon op de radio? Het is misschien niet altijd aanwezig een muziek-expert om het antwoord te verstrekken. Men kan ook gaan zelfs op muziek zoektocht zelf.

Songs detecteren door software

Iedereen weet: U kunt één of meerdere malen te horen een lied en zou graag de titel en artiest te leren kennen. Als de song is gegaan op de radio, kunt u natuurlijk de afzender te bellen en vragen. Maar hebben niet altijd de mogelijkheid, omdat je het nummer kunt horen, bijvoorbeeld, in aanvulling op het werk. Op het einde, blijft de vraag: Wat is het nummer? Met muziek onderzoekers een speciaal programma team, dat is gericht op het beantwoorden van deze vraag bestaat. Dergelijke instrumenten hebben uitgebreide databases van muziek en liedjes na hen de gebruiker heeft gespeeld stukken te identificeren.

Tunatic identificeert onbekende songs

TunaticHet gratis nummer finder Tunatic presenteert zich met een zeer propere oppervlakte. Klik op op het vergrootglas Tunatic onderscheiden van de microfoon een lied passage en stuurt ze naar haar uitgebreide database. Het stuk werd correct geïdentificeerd, titel en artiest worden geretourneerd. Hoewel Tunatic niet herkent zichzelf liedjes neuriede, zodat u kunt verhogen met een performance truc erkenning massaal: Roep deze, klik met de rechtermuisknop op de gebruikersinterface en instellingen de instellingen en selecteer de "invoerapparaat" - indien beschikbaar - de resulterende mix driver. Dit kan ook betekenen anders. Met hem zijn toegankelijk vanaf alle geluiden die op de pc worden afgespeeld. Het resultaat is de kwaliteit van de digitale bron zonder verlies via de microfoon omweg hoeven te accepteren. Tunatic Instellingen downloaden Tunatic Het werkt nog steeds niet? Probeer het gebruik van het alternatief ...

Song identificatie nr. 2: Auddigle

Met een grotere rijkdom van de functies van de alternatieve Audiggle te wachten. Hoewel de registratie is vereist voor het gebruik, om het freeware overtuigde met een goede herkenning. Dit is echter, adviseren wij de oprichting van de "Audiggle recorder" te nemen als een geluidsbron, een interne geluidsrecorder. Was Auddigle iets vinden, een klik op onderzoeken naar een andere informatie over het nummer. Deze omvatten muziekvideo's en gegevens aan concert datums. Nadat we presenteerde twee aparte Music Finder moet ook worden gewezen op een muziek-systeem met geïntegreerde nummer-herkenning: de mufin player de nummers door soortgelijke geluiden en dus neemt een geheel nieuwe benadering van de organisatie. Op dezelfde manier, Last.FM en Grooveshark verwijst mufin player ook voor onbekende muziek, die het gebied eigen smaak bedekt. Audiggle mufin player-15-de-Shot1 downloaden Audiggle Download mufin player Als u eerder op het juiste "Mucke" ontbreekt, zullen wij u begeleiden naar vrije muziek.

map