Reset Android naar de fabrieksinstellingen

Reset Android naar de fabrieksinstellingen zinvol als er ernstige technische problemen voordoen of als u wilt weggeven of verkopen van een smartphone of tablet. meer informatie nu!

Reset Android naar de fabrieksinstellingen en alle persoonlijke gegevens te wissen

Allereerst: Terug naar fabrieksinstellingen elke Android-versie wordt behouden. Als de gebruiker te zeggen heeft bijvoorbeeld al een update van versie 4.0 draait tot 4,1, krijgen ze na het opnieuw instellen van een nieuwe versie 4.1. dus opnieuw instellen heeft geen invloed op de firmware, maar alleen programma's, instellingen, persoonlijke documenten, muziek, video's, afbeeldingen, enz. De situatie is vergelijkbaar met gewortelde Android-telefoons. Wie heeft hun apparaat geworteld, bijvoorbeeld met de gratis Android Root Tool downloaden, moet niet verwachten dat de Android wortel is gereset. Alleen aan de privé-gegevens verdwijnen, maar de smartphone is geworteld.

Reset Android naar de fabrieksinstellingen

back-up van alle belangrijke gegevens voordat resetten

Bij aankoop van een nieuwe smartphone of tablet is meestal de vraag "Wat te doen met het oude apparaat?" Meestal wordt weggegeven aan vrienden of familieleden. Wie wil gaan op zijn smartphone, moet onthouden om je Android-telefoon de gegevens af op het veilig te zetten en te wissen. Anders is de informatie van verschillende toepassingen en accounts, evenals documenten, foto's, video's en muziek, waaronder telefoon doorgegeven aan de nieuwe eigenaar. Om dit te voorkomen, moet de gebruiker eerst Android teruggezet op hun standaardinstellingen. Maar zelfs als de telefoon niet goed werkt, resetten biedt om de fabrieksinstellingen in de meeste gevallen voor de welkome oplossing voor de problemen. Natuurlijk moet de gebruiker altijd een back-up naar de fabrieksinstellingen uit te voeren voordat het opnieuw instellen, zodat de opgeslagen gegevens op het apparaat data niet verloren gaat,

De manier om opnieuw in te stellen is afhankelijk van de versie van Android

De optie om het apparaat te resetten kan worden gevonden in de instellingen. Afhankelijk van de gebruikte versie van Android het kan worden gevonden in verschillende plaatsen. Wie gebruikt, bijvoorbeeld een oudere Android 2.x smartphone, is onder Instellingen > Privacy Policy > Terugzetten op fabrieksinstellingen vinden. Voor toestellen met het Android-besturingssysteem 4,0-4,1 naar Instellingen openen > geheugen > nogmaals bevestigt Fabriekswaarden herstellen en in de laatste stap om terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. ga gelijk aan eigenaren van Android-smartphones van versie 4.4: Instellingen > Backup & reset > Factory data reset. Wie wil haar applicatiegegevens, Wi-Fi-wachtwoorden te beveiligen en andere instellingen die eerder geactiveerd zet de selectievakje voor de optie Mijn gegevens. Wanneer u toepassingen opnieuw installeren is de mogelijkheid om de opgeslagen instellingen te herstellen.

Android naar de fabrieksinstellingen Privacy

Android naar de fabrieksinstellingen Instellingen

Verse smartphone zonder enige privégegevens

fabrieksinstellingen van de paden naar de Android zijn inderdaad anders en je hebt afhankelijk van de versie rommelen een beetje in de instellingen om de overeenkomende ingang vinden, maar het resultaat is hetzelfde: de gebruiker krijgt weer aan "vers" Smartphone of tablet zonder de privégegevens en met zekerheid kunnen doorgeven aan een andere persoon.

map