Verandering van omgeving tijdens het chatten zelfgenoegzaam? WhatsApp Wallpaper bieden de perfecte outfit voor elke stemming. Maar wat foto's zijn over? En wat moet worden overwogen? We hebben slim voor jou.

WhatsApp als ook (althans tot nu toe) kan niet schudden veel op het ontwerp van de Boodschappers, dus zorg voor minimaal de achtergrondafbeelding veranderen. Bij de keuze van het behang, heeft de gebruiker de vrije hand. Men kan een hand gebruiken om uw stemming aan te passen bij de foto's van WhatsApp Wallpaper downloads. Dit is een gratis pakket van 30 achtergrondafbeeldingen. Er is ook vrij om een ​​andere afbeelding of foto te gebruiken. Hoe is de ene of de andere waarschijnlijk al zijn eigen, echter niet alle afbeeldingen gevonden.

WhatsApp WallpaperWhatsApp Wallpaper kan worden vervangen! (Foto: Pixabay.de/Redaktion)

WhatsApp Wallpaper van beschikbare downloads

De voordelen van voorzien downloads van wallpapers zijn duidelijk. Aan de ene kant, de gebruiker uren van zoekopdrachten in het netwerk gespaard in eigen fotocollecties of ergens anders. Ten tweede, de beelden zijn dan eigenlijk geschikt voor gebruik in WhatsApp en onmiddellijk gesneden om de juiste grootte. Vergeet niet: Met een wallpaper pakket is verkregen niet alleen een beeld, maar een hele, breed assortiment.

Wallpaper gemaakt door WhatsApp

De wallpapers van hun eigen huis zijn gratis en kan eenvoudig worden geïntegreerd in Messenger - in het nieuwe ontwerp van het materiaal. De gebruiker kan kiezen tussen zijn er foto's van landschappen, behang-achtige patronen en abstracte vormen. De stijlen van WhatsApp wallpapers zijn zeer verschillend, dus even iedereen moet kunnen vinden. Onder de 30 beeldbestanden ontbreekt echter om echte explosies van kleur. Ook grappige tekens of foto's van dieren zijn nergens. Voor het grootste deel neutraal, melancholische en dromerige stemmingen worden hier opgevangen.

!. [WhatsApp Wallpaper templates] (/ images / inline_article / great-whatsapp-wallpaper-for-each-mood-artikel 55685ecda1475.jpeg De WhatsApp eigen templates te vangen in plaats van dromerige stemmingen (Foto: WhatsApp / Redactie)")

Wallpapers van megabit

Het enige dat ontbreekt in onze eigen behang selectie, zullen de gebruikers gelukkig vinden voor andere aanbieders. Een van hen is megabits met zijn "wallpapers voor chat app." De keuze is niet alleen groot, maar ook multi-colored. Naast de getekende foto's met Spongebob, uilen, schapen en wolken, en sfeervolle foto's naar gebruikers ware kleuren diversiteit kan papier in de WhatsApp chats. Wild kleurencombinaties op wegen, hout of abstracte kleur vorm syntheses zijn aan boord. Er is iets voor elke gril.

WhatsApp Wallpaper megabitDe app van megabits wacht de gebruiker een enorm scala aan verschillende wallpapers. (Foto: megabits)

gebruik maken van eigen foto's als achtergrond

Wie liever hun toevlucht nemen tot een eigen beeldtaal, ondanks grote selectie van pre-en-klare WhatsApp wallpapers, moet een aantal overwegen. Dus foto's zijn inderdaad goede herinneringen, maar niet altijd per se geschikt van uw laatste vakantie of het huisdier voor de chat-achtergrond. Drie dingen die je moet overwegen bij het kiezen:

  1. Kies mogelijke grote en hoge resolutie beelden, zodat ze niet korrelig worden gepresenteerd in de app.

  2. Het beeld is ook kritisch. De beste foto's zijn in portret-modus, aangezien dit ook overeen met het formaat van smartphones. Of u kunt een foto naar buiten kijken, waarbij een sectie in portrait-modus kan worden gewonnen krijgen. Daarnaast moet de verhoudingen stemmen.

  3. Het belangrijkste punt is echter de beeldinhoud. Men moet er rekening mee dat zal worden gedekt door het beeld van de chat delen - en veranderen tijdens een gesprek, deze gebieden voortdurend. De WhatsApp behang moet derhalve veeleer mee te gaan in de vorm van patronen of motieven. Zodat de foto's niet zijn beschadigd tijdens het chatten omdat belangrijke delen van het beeld zijn gedekt.

WhatsApp wallpapers eigen fotoVoor achtergrondinformatie beelden naar andere beelden zijn alleen een beetje. Patronen werken het beste. (Foto: editorial)

Een kleine tip: Op zoek naar een geschikte achtergrond om niet minder dan behang collecties die bestemd waren voor de smartphone achtergrond, kan worden gebruikt. Ze zijn correct en de motieven zijn ook zo ontworpen dat een maskerend door app-iconen en dus niet bemoeien.