Cabal 2: Beta-versie is in Duitsland bij het begin

Het lange wachten is eindelijk voorbij. bij de 30 april is de bètaversie van Cabal 2 in Europa bij de start. Wat gamers kunnen verwachten van de opvolger van de fantasy-avontuur voort te zetten!

Na negen jaar te wachten om Cabal fans eindelijk vallen in de volgende avontuur. De ontwikkelaars van ESTsoft brengen op 30 april in Duitsland en in heel Europa de opvolger Cabal 2 op de markt. Met de Cabal 2 Download gamers krijgen precies gehouden met de Noord-Amerikaanse versie, die wordt geleverd in de gesloten beta op de pc.

In Cabal 2 aandacht voor actie

In het eerste deel van Cabal Online ontwikkelaars hebben hun voorliefde voor snelle vechtscènes dat de focus waren van het hele spel nagespeeld. Deze voorkeur wordt gelukkig ook in Cabal tweede ook zeven verschillende kerkers en diverse bestrijding van systemen, waarin de gamer kan uitleven voor actie en gameplay. Vanuit de Battle Mode tot aan de Combo Attack is veel mogelijk. Verveling - nihil.

Cabal 2 release

MMORPG Fantasy zes klassen

Cabal 2 biedt de gamers zes verschillende klassen. Hij beslist of hij wil de rol van een magiër, priester, krijger te spelen, en ga zo maar door. Dit karakter kan hij samen op wil zetten en uit te rusten de loop van het spel met meer wapens en power.

Zwakke punten werden aangepast in Cabal 2

Veel aandacht is besteed aan het elimineren van de zwakke punten van het eerste deel. Dus ESTsoft heeft gewerkt, onder andere moeilijk om het beeld van wat lijkt te zijn geslaagd op het eerste gezicht te verbeteren. Daarnaast werd vermist in het debuut verhaal, ook verondersteld om beter in Cabal tweede geïmplementeerd Bovendien hebben de ontwikkelaars blijven slijpen hun spel mechanica aan de gamer te bereiden in de vechtscènes een optimale game-ervaring.

Op dit moment, Cabal 2 is nog steeds in beta, verdere aanpassingen zijn dus te verwachten.

map