Het bestand commandant al vervangen op veel plaatsen het Windows bestandsbeheer voor meerdere jaren. Met versie 15, de fabrikant geschonken nieuwe handige functies.

File Commander - Veel functies in één interface

Iedere Windows-gebruiker geeft de voorkeur aan afzonderlijke gereedschappen om te gaan met de dagelijkse taken op de PC. Optimaal, zijn al deze hulpmiddelen verzameld onder een enkele interface. File Commander is vooral een file manager voor Windows met moderne twee-vensters. maar het programma is op hetzelfde moment verpakkers, data backup, file shredder, FTP-client, Scheduler, CD-speler en brander, produceert screenshots, diavoorstellingen, en reinigt het systeem en autostart. File Commander 15 Screenshot

Nieuwe versie: File Commander 15 met een chique goodies

DC v15 heeft de volgende nieuwe functies aan boord: • IBAN berekening: Op 1 februari 2014 de overgang naar de nieuwe SEPA-regelingen. 33 Europese landen deel aan de standaardisatie van het betalingsverkeer. De klassieke rekeningnummer en banknummer is dan niet meer. Ze gaan op in een nieuwe 22-cijferige IBAN code, die ook is voorzien van een landcode en een controlecijfer. De interne adres beheer van file Commander 15 is om automatisch te zetten in staat om de oude bank gegevens uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in de nieuwe. • menu Start: Windows 8 werd geleverd zonder eigen menu Start - tot grote ergernis van veel gebruikers. Om deze reden is het bestand commandant leidt het menu Start weer. • Mail programma met SSL-verbinding: De DC-eigen e-mailprogramma is vervangen door een nieuwe versie. Dit ondersteunt nu de beveiligde SSL-verbinding en IMAP-server bij het verzenden van e-mail. In tijden van nieuwsgierige intelligentie privacy beschermd blijft.

Donwload File Commander 15

File Commander 15 kost 29,95 euro in de 2-PC volledige versie. De gratis demo-versie werkt maar liefst 60 dagen met volledige functionaliteit - de download link vindt u zoals gewoonlijk onder het artikel.