Dit GTA 4 Cheats moet weten!

Dit GTA 4 Cheats moet weten!

Wat zou Grand Theft Auto zonder cheats? In het vierde deel is er veel van. Nu meer over de GTA 4 Cheats leren en probeer het! Normaal cheat functies worden geprogrammeerd voor het testen van voor de ontwikkelingsfase. Maar in het geval van GTA lijkt het waarschijnlijk dat de mogelijkheid was om vals te spelen opzettelijk geïnstalleerd door de Schotse spelen ontwikkelaar Rockstar North. meer gezondheid, meer wapens, meer geld kon je kijkt erschummeln – In eerdere versies van GTA, hebben GTA III en GTA II uitgebreide cheats de rondes gemaakt.

Voer GTA 4 Cheats op Nikos telefoon

Natuurlijk, er zijn 4 cheats dat het spel meer interessant voor oude handen voor GTA maken. Voor nieuwsgierige beginners geworden: Hier is de GTA 4 download. Ten slotte is het vierde deel van de populaire, bijna legendarische computerspel dat elementen van actiegames, third-person shooters en racegames, al een paar jaar oud combineert. In tegenstelling tot de GTA 3 Cheats GTA zijn niet eenvoudig te integreren 4 cheat codes door codes van het toetsenbord, maar op bepaalde telefoonnummers die kunnen worden in de mobiele telefoon van Nikolai “Niko” Bellic, de hoofdpersoon, te typen. De nummers die je moet weten om nieuw leven in het spel te brengen, worden hieronder beschreven. De cheats werken op zowel PC als op de Xbox 360 en PS3. Een kleine opmerking, maar al bij voorbaat: Wie zou willen eindigen 4 van 100 procent GTA moet voorzichtig zijn omdat sommige cheats voorkomen.

Bedrog vierde deel van GTA in een oogopslag

482-555-0100 – Volledige gezondheid en wapens GTA 4 Cheats Wie had te veel in de actie game lijden, maar toch wilt spelen, kan volledige gezondheid en wapens bereiken met deze telefoongesprek. 362-555-0100 – Full Health en Armor GTA 4 Cheats Volledige gezondheid en armor De volledige wapenrusting plus gezondheid wordt verkregen met deze GTA 4 Cheat – ideaal als u van plan bent om een ​​gangster the next big thing zijn. Echter, hier nogmaals op de Opmerking: Het spel kan niet 100 procent klaar zijn met dit score achteraf. 486-555-0100 – betere wapens GTA 4 Cheats betere wapens De GTA 4 Cheat voor iedereen die wil meer wapens, zoals granaten, pistool, MP5, sniper rifle of een honkbalknuppel voor een doel. 486-555-0150 – Eenvoudige wapens GTA 4 Cheats Simple wapens Een wapen-maat kleiner gaat. Dit telefoongesprek wordt verkregen messen, Molotov, het pistool, de pomp-actie, de kleine SMG, de assault rifle, de sniper rifle en rocket launcher. Veranderlijke weer – 468-555-0100 GTA 4 Cheats weer verandering Er is misschien wel situaties waar zelfs deze oproep is de moeite waard. Gezocht lager niveau naar nul – 267-555-0100 verminderen GTA 4 Cheats wanted level naar nul Als het leven is om een ​​beetje meer ontspannen. Maar let op: Het doel is niet meer 100 procent kan worden bereikt door deze oproep. 267-555-0150 – Verhoog Wanted Level verhoging van GTA 4 Cheats Wanted Level Omgekeerd is ook mogelijk. Voor adrenaline junkies, om zo te zeggen … Deze belangrijke GTA waarschijnlijk 4 cheat codes, waarmee men het spel nieuwe wendingen kan geven. Probeer het uit! misschien als dat n varieert: More Phone cheats je kunt zien in de video hieronder.

map