Wie een SAT.1 live stream gratis wil en het gebruik van juridische, kan niet direct van de zender. We vertellen u hoe u kunt aan Celebrity Big Brother, Criminal Minds of view liep gratis!

Hiervoor moet je omschakelen naar een derde partij. Er zijn verschillende kanten, maar wij raden u de pagina Mooie televisie, een aanbod, dat verkrijgbaar als mobiele app is ook.

SAT.1 live stream gratis

SAT.1 live stream gratis voor mobiele apparaten en browsers

Het aanbod kan volledig gratis worden gebruikt en biedt vele functies die de tv-ervaring nog gemakkelijker. Dus er is niet alleen de stroom voor alle browsers en op populaire mobiele apparaten, maar deze functies:

  • QR-code scannen en hergebruiken van de smartphone op de afstandsbediening.
  • De tv-piloot laat alle overbrengingen naar een specifieke datum en een specifiek tijdstip.
  • In de chatroom, kunt u communiceren met andere gebruikers.
  • De betaling van extra functies, zoals het boek online tv-recorder.
  • Het scoresysteem functie biedt een manier om feedback over de kwaliteit van de stroom.
  • Programma's kunnen worden gedeeld op Facebook en Twitter.
  • Korte beschrijvingen blijkt de belangrijkste informatie over het huidige programma.

registratie vereist

Om de SAT.1 gebruik van live stream gratis, maar het is noodzakelijk om te registreren op de website of in de app. Serveer met het verstrekken van een geldig e-mailadres en een wachtwoord. U kunt zich ook registreren met Facebook, Twitter, Google, Yahoo of OpenID. Activeer nu alleen de account door te klikken op de desbetreffende link in de verificatie e-mail. Na er de SAT.1 live stream gratis - de openbare omroep is er de weg, zelfs zonder voorafgaande kennisgeving. En nog veel meer:

Alle stations in de persoonlijke zenderlijst

maar de app als de browser versie van Beautiful Television biedt niet alleen de SAT.1 live stream gratis, maar ook door de volgende stations:

PRO7, ZDF, CABLE 1, ZDF NEO, ARD, ZDF INFO, RTL, NTV, DBMAX, N24, RTL Nitro, SAT1 GOLD, RTL2, 3SAT, VOX, HR, WDR, SWR, PRO7MAXX, BAY3, ORF 3, MDR, PHOENIX , ONE, SPORT1, NICKELODEON, SRTL, Tagesschau24, Eurosport, RBB, VIVA, NDR, DISNEY, SF1, SIXX, KIKA, STV, SF2, TELE 5, TLC, ARTE, DEBAT2, 3Plus, 4plus, ASTRO TV, 5PLUS, Euronews , ORF 1, ORF 2, KABEL1 DOKU, BBC News, BBC World, Frankrijk2, US wcbs, UK BBC, US WNBC, M6, France 3, TF1, UK BBC3, UK BBC2, US WWOR, Groot-Brittannië ITV, ARTE FR, UK BBC 4, UK ITV2, CNN, UK FILM 4, UK Channel 4, UK Al Jazeera

Alle stations kan worden geïntegreerd of op basis van persoonlijke voorkeuren naar de oorspronkelijke zender uit de buurt van hen. Dus is het nog makkelijker om bij te houden.