gewoon inkomende voorlezen WhatsApp berichten? Dankzij deze ingenieuze app gebruikers kunnen hebben binnenkomende chats direct aan te kondigen. Er alle feiten en tips over deze handige tool!

Na de gratis download van Talking WhatsApp app gebruikers kunnen de populaire Messenger uit te breiden is een nuttig en nog steeds node gemist functie. WhatsApp is op dit moment de meest gebruikte Messenger. Met meer dan een miljard gebruikers en 42 miljard verzonden en ontvangen berichten van de gratis service is een van de mobiele apps die gevonden kunnen worden bijna op elke smartphone. Met de introductie van end-to-end encryptie begin 2016 geëxploiteerd door Facebook Messenger heeft wederom een ​​enorme sprong voorwaarts en concurrenten zoals threema voorgelegd aan de rechter. Ondanks de vele nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelaars op een regelmatige basis te helpen, kunnen gebruikers genieten van: Een read-hardop functie wordt momenteel nog steeds vermist.

voorlezen comfortabel WhatsApp berichten

Hier sluit de Talking WhatsApp app de gapende kloof. Een daarvan is momenteel in de auto reizen of heeft geen hand vrij om andere redenen, de lees-hardop functie kan worden geactiveerd en bent u altijd up-to-date. De app maakt het ook mogelijk te bepalen voor individuele contacten, of de binnenkomende berichten luid of te lezen. Daarnaast kunnen groepen worden gemaakt of bijnamen voor contacten zullen worden toegekend. De voice acting is begreep heel goed te zijn, maar je kan hebben om te wennen aan gewoon stem en uitspraak. Wie wil reageren op een bericht voorlezen, maar de noodzaak om WhatsApp te openen en tik op zoals gewoonlijk. Met de gratis tool kunnen gebruikers alleen WhatsApp berichten echt te lezen, het is niet een taal-assistent Siri als Cortana en Google Okay. Een ander uitstrijkje - die moet echter wel draaglijk - de gebruiker te accepteren. De applicatie is momenteel slechts een Engels-talige gebruikersinterface.

voorlezen WhatsApp berichtenMet de app kun je laten voorlezen WhatsApp berichten.

Verdere handig hulpmiddel voor WhatsApp

Men kan hardop niet alleen WhatsApp berichten te lezen, echter; Er zijn een aantal apps en tools die de functionaliteit van de boodschappers uit te breiden. Van bijzonder belang is het downloaden van de app Notifly. Met hun inkomende berichten, niet alleen voor WhatsApp, maar voor alle gangbare boodschapper in kleine belletjes. Dit kan zelfs worden geopend als het uitvoeren van applicaties of op het vergrendelingsscherm, lezen en direct beantwoord. De gratis, maar ad-ondersteunde versie van de ingenieuze tools kunnen worden omgezet via in-app aankoop in een premium-versie zonder reclame.

Ook een aanrader is het downloaden van Magic Cleaner voor WhatsApp, verwijderde de overbodige beelden of Memes met enkele muisklikken en ruimte wordt vrijgemaakt op de smartphone.

voorlezen WhatsApp berichten en opruimenThe Magic Cleaner voor WhatsApp ruimt het geheugen van de smartphone.