Fallout 4 release met extra Pip-Boy App

de Fallout 4 vrijlating zal beschikbaar zijn vanaf 10 november 2015 voor Windows PC, PlayStation 4 en Xbox One. De Fallout 4 download kosten in de games platform Steam 59,99 €, de Season Pass met alle DLC's 29,99 €. Naarmate de release datum van de eindtijd role-playing game Steam heeft ten onrechte verklaard het 2015/11/09.

Fallout 4 release met slimme, complexe achtergrond verhaal

Fallout 4 belooft een complex verhaal en doordachte crafting opties één van de geweldige games hoogtepunten van het jaar. De open wereld role-playing game bevat zoveel tijd springt tussen de jaren 2077 en 2277 en speelde op de East Coast. Het milieu is eerder in de stijl van de jaren '50 van de vorige eeuw.

Fallout 4 vrijlating

Verken de post-apocalyptische wereld na een nucleaire aanval.

In de single-player game, de speler verkent samen met een hond of een robot als een metgezel, de post-apocalyptische wereld na een nucleaire aanval. Interessant is dat de crafting opties zijn in de eindtijd afgelegen gebied. Dus ze kunnen worden bereid een breed scala van nieuwe voorwerpen uit gevonden materialen en materialen.

Extra Pip-Boy App biedt toegang tot statistieken, voorraadbeheer en kaarten

Fallout 4 is Bethesda als een metgezel toepassing om de Pip-Boy App downloaden voor iOS en Android-apparaten. Dit Fallout 4 app synchroniseert met het spel voortgang van de speler en biedt toegang tot de statistieken en vaardigheden van hun eigen helden, de inventaris, de kaart van de spelwereld, evenals diverse extra mini-games.

map