de opnemen Skype video werkt met de corresponderende aanvullende software eenvoudig en duidelijk. nu alles te weten over hoe het te bereikenFree Video Call Recorder voor Skype downloaden van een videoconferentie mitschneidet!

Hoe maak je een Skype-video op te nemen!

Skype telefoontjes, vooral van de zakelijke omgeving, is het soms noodzakelijk om deze onder andere - uiteraard, met de uitdrukkelijke toestemming van de beller. We leggen uit welke voorwaarden moet worden voldaan voor video-opname en hoe u vervolgens daadwerkelijk een Skype-video op te nemen. Hier, niet alleen de technische aspecten, maar ook juridisch in acht te nemen.

opnemen Skype videoopnemen Skype video: we stap voor stap uitleggen hoe het werkt!

Alle bellers moeten worden geïnformeerd over de Skype-video-opname

Op de gebruiker het apparaat, uiteraard, de freeware Skype moet worden geïnstalleerd. Daarnaast heeft de Free Video Call Recorder voor Skype nodig is. Deze gratis tool kan worden gevonden, net als de Skype download in onze download-catalogus. Omdat de kleine freeware tool speciaal ontworpen voor Skype, wordt ervoor gezorgd dat er geen compatibiliteitsproblemen. Een belangrijke opmerking: Om juridische redenen, is het noodzakelijk dat alle bellers worden erop gewezen dat de opname moet worden geregistreerd.

Een Skype audio-opname als MP3 is ook mogelijk

Free Video Call Recorder voor Skype ofwel slaat de clips van beide deelnemers of video-opnamen houdt slechts één gesprekspartner stevig. Indien gewenst, kan de gebruiker ook beperken op de soundtrack van telefoongesprekken en zo fungeren als een MP3 audio recorder. Een digitale klok toont de tijd van de opname. De freeware neemt vrij eenvoudig spraak- en video-oproepen, die echter de kwaliteit kan niet worden beïnvloed.

Skype Video Recorder opnemenDe Free Video Call Recorder neemt gesprekken hetzij als een video- of audiobestand.

opnemen Skype Video: Hier is hoe!

De behandeling van de Video Call Recorder Skype tijdens het opnemen van video is vrij eenvoudig. We leggen hieronder stap voor stap wat te doen met het opnemen van Skype video.

  • 1&# 46; Stap: het programma via het pictogram op het bureaublad of via Start -> Open alle programma's.

  • 2&# 46; Stap: Maak u vertrouwd met de interface van het programma. In de gebruikersinterface, diverse knopen gevonden navigatie, die hetzij gestart opname kan worden onderbroken of beëindigd.

  • 3&# 46; Stap: Voor de opname, wordt de opnamemodus aanvankelijk geselecteerd. De gebruiker kan kiezen tussen "Noteer alle kanten". "alleen de kant van de gesprekspartner" of "alleen geluid opnemen",

  • 4&# 46; Stap: Nou, de locatie wordt bepaald, waarbij de video moet worden opgeslagen na het opnemen van het gesprek. Over het veld "zoeken" elke locatie kan worden bepaald.

  • 5&# 46; Stap: De gebruiker start de Skype-video-opname via het veld Start.

  • 6&# 46; Stap: Om de opname te onderbreken, bedient de gebruiker de pauzeknop. Bellen en opnemen worden beëindigd op de knop Stop. Over het veld "Show in map" het opgenomen bestand kan direct daarna worden benaderd.