Busuu kosten: De prijzen van de interactieve taalcursus

Busuu kosten: De prijzen van de interactieve taalcursus

de Busuu kosten opknoping in de premium lidmaatschap van de termijn waarvoor de inschrijving is besteld. Busuu Premium is flexibel geboekt voor 3 tot 24 maanden. Met een langere lidmaatschap, zodat u kunt besparen in maandbedragen. We tonen de exacte prijzen van Busuu abonnementen en verraden, hoe je een kleine korting te krijgen. Meer hier!

Busuu kosten: De prijs modellen van de cursus in één oogopslag

Degenen die willen vreemde talen te leren weer op een PC of een lang verloren taalvaardigheid polish, maakt gebruik van de Busuu app. De interactieve taalcursus busuu.com biedt de mogelijkheid om 11 verschillende talen te leren: Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Pools, Chinees, Russisch en Turks. Dit is niet alleen een taal leraar, maar een echte sociale netwerk voor het leren van talen, waarbij gebruikers elkaar helpen bij het verwerven van taalvaardigheden. Busuu staat als Android en iOS-apps beschikbaar, evenals een browserversie als Web App.

Busuu kostenDe Busuu kosten zijn afhankelijk van de periode van betaald abonnement.

Basisfuncties en participatie in de gemeenschap zijn gratis

Alleen de basisfuncties en deelname aan de gemeenschap zijn gratis met busuu.com. Entry-level cursussen kunnen kosteloos worden uitgevoerd, maar deze zijn niet genoeg zijn dan de basis. Wie wil de volledige handleiding te gebruiken, neemt de betaalde premium lidmaatschap en kan audio-visueel leren materiaal in alle elf talen te gebruiken, waaronder een ingebouwde video-chat. Aan het eind van elke les voltooide de student een kleine test om uw vooruitgang te controleren. Verschillende oefening variaties zorgen voor afwisseling in het leren. Deze variëren van 1: 1 vertalingen soorten in te stellen.

Online leren elf talen: De kosten van de afzonderlijke abonnementen Busuu

Veel Busuu gebruikers vragen zich af hoe hoog de kosten Busuu zijn concreet. Dit is niet hetzelfde te zien op het eerste gezicht. Spijsvertering is een klik op het punt premium lidmaatschap. busuu.com heeft vier betaalde abonnementen beschikbaar, die verschillen in de keuze van de periode waarvoor zij vrijwillig betalen. Net als bij het lidmaatschap van een sportschool maandelijkse Busuu kosten lager zijn, wordt hoe langer de inschrijving voltooid. Op een 3-maanden abonnement (32,99 €) die worden gemaakt maandelijkse kosten van 10,99 euro. Dit plan is ideaal voor degenen die willen de dienst een keer grondig te testen met alle functies.

Busuu kosten INSCHRIJVINGDe Busuu Premium abonnementskosten per maand tussen de € 4,99 en € 10,99.

Lidmaatschap 3-24 maanden

Met een lidmaatschap van 6 maanden van taalleerders betaalt de lonen in totaal € 59,99, iets minder dan 10 euro per maand. Veel goedkoper het is voor een abonnement van 12 maanden, die 69,99 euro, een gemiddelde van 5,83 € per maand kost. Degenen die nog goedkoper wilt, vastgelegd voor 24 maanden, en dus betalen 4,99 € per maand en het totale bedrag van 119,99 €. Nog een tip: Als u in eerste instantie maakt gebruik van de gratis basis lidmaatschap, kunnen bessen voor een succesvolle afronding van oefeningen die hij later kunt inwisselen als een korting op de Premium lidmaatschap verzamelen en geld te besparen

7-dagen geld-terug-garantie

De betalingsopties in aanvulling op PayPal en een creditcard, automatische incasso en bankoverschrijving zijn beschikbaar. Na de voltooiing van de Premium lidmaatschap Busuu klant heeft een 7-dagen geld terug garantie. Tijdens deze periode kunt u de sociale taal netwerk volledig te testen om hun eigen behoeften. Als de gebruiker niet tevreden is over het, kan hij beëindigen en krijgt zijn geld terug.

map