Adventure Capitalist Cheat & tips voor het Rijk

Adventure Capitalist Cheat & tips voor het Rijk

Niemand zal ‘s nachts heerser van de wereld gebeurt – één zelfs met Adventure Capitalist Cheat. Ons advies, zijn echter aanzienlijk meer behulpzaam! hier is hoe het de snelst rijk willen worden!

Door het downloaden van de Adventure Capitalist app gebruikers kunnen zo veel rijkdom te vergaren dat ze verliezen de vele nullen volgen op hun accounts. Maar totdat u klom naar de troon van de meest krachtige kapitalisten, het is een lastige klus. De gebruiker moet geduld en moet een aantal zeer slimme beslissingen te nemen. Wij helpen de gelukkige op de sprongen.

Adventure Capitalist CheatAdventure Capitalist cheat en tips om de wereldheerschappij

sneller met rijke Adventure Capitalist Cheat?

Zelfs als de vraag naar cheats is enorm, jammer genoeg, in dit spel niet te vinden. Deals op het net dat een hack of cheat beloven, moet u vermijden dat liever hebt. Hier zijn meestal alleen fraudeurs op het werk die willen een data of geld te verplaatsen uit zijn zak.

Tips en trucs voor Adventure Capitalist

In plaats van naar een avontuur kapitalistische Cheat malware virussen of een abonnement op het huis uit te brengen, raden wij u de volgende tips. Deze geven niet alleen geld regen, plaatst u een van de turbo versnelling en verkort een beetje duur.

Tip 1: Doe managers werk

Een van de belangrijkste tips is het opzetten van managers. Spelers moeten zo spoedig mogelijk, veel managers ontsluiten, omdat ze alle taken uit te voeren terwijl je terug met smaak kunnen zitten.

Adventure Capitalist Cheat ManagerManager verwijderen van een hoop werk

Tip 2: kapitalisten moeten upgraden nonstop

Net zo belangrijk als de Manager upgrades. Gebruikers moeten proberen om te upgraden alle bedrijven gelichmäßig verdeeld. Zo, de winkels werpen ook uit nog veel meer.

Men moet ook altijd in gedachten ontgrendeld te houden. Wie kijkt regelmatig naar de unlock menu, weet precies hoeveel upgrades zijn nog steeds nodig in de afzonderlijke business areas.

Adventure Capitalist Cheat UnlockOntgrendelt altijd in gedachten houden

Tip 3: View Advertising

Hoewel het een beetje vervelend dat in het spel opnieuw verschijnt reclame. Maar ze kunnen ook nuttig zijn precies te zijn: Wie de plekken te kijken, krijg je een 4 uur durende bonus per spot. Zo kunt u een hoop te starten.

Tip 4: De timing is cruciaal

Als u al in het spel zijn gevorderd en kan grootschalige investeringen te maken, moeten aandacht besteden aan de juiste timing. Dus het maakt meer zin in de staat om gewoon te investeren voor het einde van het aftellen. Tijdens het springen voor de gebruiker om eruit te komen meer.

Tip 5: angel investeerders

Bijna net zo goed als een avontuur Kapitalistische cheat is deze truc. je al hebt vrijgespeeld meeste dingen en heeft een heleboel as, krijg je de mogelijkheid om te ontgrendelen Angel Investors. Elk van deze beleggers winst te verhogen met twee procent en biedt nieuwe upgrades.

Adventure Capitalist Cheat Angel InvestorsEen handige truc met een kleine haak

Maar de zaak heeft een nadeel: De speler moet verkopen voor zijn hele rijk en start opnieuw bij de limonadetribune – alles gaat dan maar veel sneller. , De stap is de moeite waard als je op zijn minst 100 beleggers kunnen krijgen. Let op: het beste presteren alle daaropvolgende reboots als je het dubbele aantal business angel investeerders.

map