Personal TV recorder slaat films, shows en series op

Met de vervanging van de oude VHS-banden met HDD-recorder om op te nemen tv-programma's is een stuk eenvoudiger geworden. de TV recorder het internet is de volgende stap zonder locatie bindend.

TV-recorder op het internet, ongeacht tijd en plaats

Vroeger opgenomen tv met de VHS-recorder, en het zag er naar als we tijd hebben gehad. Met digitale video recorders die opnemen op DVD en harde schijf, tape salade was een ding van het verleden.

Maar de moderne recorders zijn meestal gebonden aan een plaats: U kunt het programma alleen wanneer ze zijn opgenomen te kijken. Daarnaast zal de overname een stuk kosten, met uitzondering van de huidige kosten van elektriciteit helemaal.TV recorderHandig het komt met een online-recorder voor eigen tv-programma. De OnlineTVRecorder (OTR) download biedt de tv-vriend internet recorder naar de kant, waarmee hij zijn favoriete programma's en films kunnen worden opgeslagen. In tegenstelling tot een huis opnameapparaat opname te nemen op OTR server.

U kiezen uit een verscheidenheid aan kanalen en een elektronische programmagids het gewenste programma. Naar aanleiding van de uitzending, de show is beschikbaar voor download. In de afgelopen jaren hebben verschillende tv-stations ging naar de rechter omdat ze geschonden hun auteursrechten zag.

De TV Recorder baseert haar legitimiteit van het recht op privé-kopiëren. Zo moet de gebruiker de opnames te starten en dan is alleen deze groep mensen beschikbaar. Voor deze, een versleuteling van de opgenomen bestanden maakt.

OnlineTVRecorder: Hoe het eerste schot te krijgen

  • In de eerste plaats moeten gebruikers zich registreren bij de OnlineTVRecorder. Hiervoor is een werkend e-mail adres is nodig waaraan een bevestiging link wordt verzonden.

  • Na de eerste login moet worden gelezen de algemene instructies voor de bediening van OTR en bevestigd.aanbevelingen TV Recorder

  • Nu is het programma-overzicht wordt weergegeven. Aan de linkerkant aanbevelingen voor toekomstige programma's en films. Als u met de muis over een uitzending en het pictogram groen + (plus) klikt, wordt de opname geprogrammeerd. Dan draait het pictogram in een groen vinkje.

  • Om doelgericht een zending, wordt het tv-programma genoemd. Zoek hier gebruikers met datum en kanalen in het tv-programma. U kunt ook zoeken in het veld Titel de naam door te klikken op Go! worden bevestigd.

Met klikt u op Mijn opnames in de linker menubalk toont een lijst met geplande opnames. Naar aanleiding van de uitzending, het bestand moet worden gecodeerd. Dan is het beschikbaar om te downloaden.TV Recorder DownloadAls men geen tv-kaart of een aparte hardware-recorder en de tv-recorder op het internet als een handige manier om Simpsons, Terminator opnemen & Co .. Voor de opname hoeft de computer niet te worden ingeschakeld en het programma kijk je comfortabel, zelfs op iPad en Android-apparaten op.

Voor TV junkies houden we nog twee tips over kanalen en een videorecorder klaar:

  • Online TV: Free TV op de PC
  • Media Center Downloads.
map