Clever spreuken, enge beelden of schokkende video's: Groeten van Halloween brengen plezier in ieder geval tot afgrijzen evenement van het jaar. Hier verzamelen een paar ideeën!

had gisteren gedragen - vandaag is eng tijd! Als je wilt vrienden en familieleden te schokken om Halloween, heeft niet langer per se te accepteren kostuum en make-up in de hand. Soms zijn ze een smartphone en de juiste app uit te breiden ook. Bijvoorbeeld, de Download Zombie Booth. Maar griezelige geluiden of eenvoudige afbeeldingen, etc. kan via Facebook of WhatsApp bereiken van de juiste effect worden gestuurd.

Groeten van Halloween

Groeten van Halloween als schokkend zombie Videos

Pompoenen, vliegende heksen op bezems en spinnen: Dit is de uitrusting van de beginners tot Halloween. Wie wil zijn familie en vrienden te schokken echt heel slapen, heeft een beetje meer. Zombies zijn er al beter met elke zombies niet het gewenste effect te bereiken - immers, we zijn al heel gebruikelijk in tijden van "28 Days Later".

Als de gebruiker zou echter nu zich te transformeren tot een ondode kon de ene of de andere, maar dan tijdelijk weg te blijven van de lucht - fantastisch! kan zonder uitgebreide make-up en aankleden gebruikers dankzij de gratis Zombie Booth App om te zetten in afschuwelijke ondoden.

Halloween Groeten ZombieBooth

Hoe is gemiddeld Joe gebruiker in een zombie?

Alles wat de gebruiker moet niet alleen de app is een portret foto. Dat wordt in de app en kan dan transformeren de gebruiker in een zombie naar believen met diverse instelmogelijkheden. Daarnaast kunnen ook 3D-video dankzij de geïntegreerde animatie in een handomdraai. Als het gewenste horror effecten die worden bereikt, kan de gebruiker de afbeelding of video op zijn smartphone te redden. Dan sturen ze de groeten van Halloween via Facebook of WhatsApp aan zijn vrienden.

Tip: u kunt maken met de Zombie generator ook uit afbeeldingen van huisdieren of opgezette dieren sinistere ondoden.

Groeten voor Halloween voor watjes

Degenen die geloven dat de zombie-app op te roepen met zijn ouders en vrienden hartaanvallen, kan de hele ook aan te pakken twee maten kleiner. Zeker niet alleen voor Halloween, de tijd heeft iemand aan te zetten of zijn hond in een ondode. Maar voor een snelle groeten zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Tot slot, honderden video's en afbeeldingen die het onderwerp van Halloween hebben gericht zijn over het hele net. Op YouTube vind je het in ieder geval.

Tip: beter om een ​​dergelijke video's vanwege de grootte per e-mail.

Halloween Groeten Images

Wie wil griezelige Halloween groeten met een foto via WhatsApp of Facebook of een ander sociaal netwerk dat onder andere zal kisseo.de het juiste materiaal. Daar worden de beelden voor smartphones al zijn geoptimaliseerd. By the way: Halloween Klinkt als krakende deuren, spook lachen of een beroerte ook het genereren van grote schrik-effecten en de groeten kunnen worden toegevoegd.