PDF converteren naar PowerPoint

PDF converteren naar PowerPoint gemakkelijk gemaakt: Simpo PDF naar PowerPoint Converter converteert Adobe Reader documenten met slechts een paar klikken in PPT of PPTX presentaties. hier meer lezen!

PDF converteren naar PowerPoint, met inbegrip van alle opmaak

In dit geval is de transducer breidt elke PDF-pagina in een aparte dia en behoudt alle ingebedde elementen in het origineel. Dit geldt zowel voor grafieken en tabellen, evenals de opmaak van de teksten. doet zijn werk Simpo PDF naar PowerPoint Converter dankzij een batchverwerking voor een aantal van Adobe Reader-bestanden in een keer.

PDF converteren naar PowerPoint

PDF Converter voor PowerPoint presentaties en Word-documenten

Daarnaast kiest de gebruiker als dat nodig is afzonderlijke pagina's of een specifiek bereik van lange documenten om te zetten. Op deze manier, Simpo PDF naar PowerPoint Converter bespaart als dat nodig is zowel tijd en ruimte. Van dezelfde fabrikant Simpo PDF to Word komt als een verdere converter voor PDF-bestanden op de pc. De tool is ook zeer geschikt voor beginners, maakt PDF-inhoud bewerkbare en zet ze om in Word-bestanden. De converter ondersteunt batch processing en kan meerdere documenten om te zetten in een keer.

PDF naar PowerPoint Converter converteren Word

map