de Slither.io Cheat belooft 30% meer snelheid terwijl u de Q-toets. Momenteel is geen van de uitrustingsstukken. hier is hoe je nog snel gemuteerd van de Blindschleiche naar Boa!

Al dan niet rechtstreeks in de browser of door het downloaden van de Slither.io app op de mobiele telefoon, op dit moment, meer en meer spelers te gooien in de slangenkuil. De regels zijn simpel: Je begint als een kleine worm en kan zichzelf te transformeren door met inbegrip van mousserende lichten in een reusachtige slang. Echter, slechts zolang er geen ander reptiel wordt aangeraakt. Dan is het spel voorbij en het schepsel lost zich in deeltjes van voedsel op.

Slither.io Cheat belooft een Speed ​​Boost

Hoewel de regels van het spel zijn zeer eenvoudig, maar het vereist zowel een goed reactievermogen, de juiste tactiek en een beetje geluk om zo lang mogelijk in het spel blijven. Wat is er makkelijker dan te winnen een Slither.io cheat een paar voordelen aan andere gamers voorbij. Alleen achter de beloften alleen maar reclame of (in het slechtste geval) abonnement vallen verbergen. Dus niet aanraken! We laten zien hoe het spel met de juiste tactiek volledig kan worden beheerst zonder cheat of hack:

Slither.io CheatOok deze Slither.io cheat niet in het bezit wat het belooft.

Met deze trucs van de ster van de slangenkuil

Toch is het spel is nieuw en het kan zijn dat er een of andere Slither.io Cheat toekomst die echt werkt zal zijn. Tot dat gebeurt, deze tips:

1. klemmen, voeder, voeder

Het doel is om snel te groeien. Om zo veel mogelijk grote etensresten moeten worden verzameld. Deze zijn te vinden waar slechts een andere speler zijn leven heeft gelegd.

2. Snelheid verhogen

Om een ​​beetje sneller op het speelveld te verplaatsen kan worden geactiveerd, een snelheid booster. houden tot in de browser spel de muis of de pijltjestoetsen. Op de smartphone of tablet, het display heeft om aangeraakt te worden voor de gewenste duur van de boosts. Het nadeel: slangen, snel beweegt, energie verbruiken en opnieuw krimpen.

3. Als kleine slang inhalen lange wachtrijen

In principe, kleine slangen zijn sneller dan grote, meanderende enigszins traag door het platteland. Dit kan gebruik worden gemaakt van door verouderde grote slangen en vervolgens snijdt. Zoals altijd is de slang gekatapulteerd in het hiernamaals, dat de botsing veroorzaakt, een dergelijk ongeval produceert veel vitaminerijke snacks.

4. cirkelen kleinere als grote slang

een aanzienlijke grootte is erfuttert, moet je een andere tactiek nodig. Nu, kunnen kleinere slangen gemakkelijk draaien en zo verdeeld in calorie-items.

Slither.io Cheat cirkelen kleine slangenKleine slangen kunnen dus lok ze in de val.

5. De laatste zal eerst Zijn

De tragische dood van een grotere slang trekt meestal een hoop andere spelers. In deze menigte is er verhoogd "ongelukjes". In dergelijke spelsituaties is het beter om te kijken naar de hele zaak met een bepaalde afstand. Zijn alle hectiek speler per ongeluk gedaald tot zelfmoord, het is om te staken op het moment.

6. Take Cover

Door het volgen van de eerste vijf tips, is het relatief gemakkelijk te ontwikkelen van een zwak regenworm in een prachtige Anaconda. maar dan om wat rust te stoppen en te verplaatsen naar de randen van het speelveld op het moment. Waar je precies bent, kan de weg naar de kleine overzichtskaart in de rechterbenedenhoek van het scherm te zien zijn.

Slither.io cheat tactiekSoms is het slimmer om te komen wat rust.

Let op: Het artikel Slither.io Skins: Ga naar de Rainbow Serpent onthult de manier, hoe je een eye-catcher op het veld in out steken slang huid.