Al in de draak koorts? deze Samenvoegen Dragons! tips en trucs slaagt u erin het garandeert aan om de drukte te brengen en te bevrijden van de Dragon Land van de vervelende Zomblins en te genezen.

Samenvoegen Dragons! tipsDeze Merge Draken! Tips U komt op. (Foto: Gram Games)

Met Merge Dragons! Tips voor succes

Omdat de Zomblins viel op Dragonia, zijn bijna allemaal draken verdwenen en het land verwoest en is omgeven door giftige mist. Nadat u Ezra de draak hebben opnieuw gewekt, is het aan je weer naar andere pterodactyls vestigen en hun huis schijnen in zijn oude glorie. Alles wat je nodig hebt is om het Merge Dragons downloaden! App en een paar trucjes. En leert je hier!

Sterker nog, over het niveau van de drukte op het scherm is nogal verwarrend. Zoals u hangt nog steeds punten en diamanten? Samenvoegen Dragons! Tips om u te helpen met dit.

Gecombineerd, die kunnen worden gecombineerd

Je belangrijkste taak in het spel is om dingen te combineren op het veld. Deze zijn voor een plant of eieren die je bonussen: scharrelen Hoe meer draken op het veld, hoe meer je ervan hebben. Maar het ook vaak terugkomen leven harten die bijvoorbeeld worden geoogst, gras draak. Deze harten kan uw recht gebruik te maken - of zelfs te combineren. Want dan brengen ze hetzelfde met veel meer genezende kracht. De levende kristallen die van nature voorkomen kunt u zich wenden combineren voor nog meer genezende kracht.

Samenvoegen Dragons! cure Tipsdor land kunt u rechtstreeks genezen door uw combinatie met levende items. (Foto: Gram Games)

Je moet ook altijd proberen om zo veel dingen te combineren mogelijk met elkaar - niet slechts drie, maar de meeste gelijk is aan vijf. Want dan krijg je toch een Bonusitem als sterren of zelfs schatkisten op de top van het en de mogelijkheid dat vrijwel de gehele raad van bestuur kan worden genezen in een klap.

Combineer Dragon: Meer macht!

Ook, je draak kunt u combineren wanneer ten minste drie van hen zijn er. Dit is erg handig voor het kamp, ​​omdat je het meer land van de mist kunnen bevrijden en te ontdekken.

Daarnaast is het de moeite waard om de dode land met de combinaties omvatten. Zodra je namelijk mitkombiniert Withered, het land zal direct worden genezen, je volgt.

Beschermt uw Dragon ster

Je hebt een draak ster? Dan neem het mee naar het kamp. Als je het direct getypt, je wint Dragon Gems. Maar als je wacht en combineert het met andere Dragon sterren, krijg je een "Magnificent Dragon Star" - en wie er echt in zit.

En een pro tip aan het eind: er zijn verborgen level! Dat gezegd hebbende, het is de moeite waard alleen herumzutippen keer buiten het normale niveau op de kaart. Wie weet waar uw land zoals zo ...