De draadloze LAN-Booster is een tuning software van BHV, dat het draadloos surfen via Wi-Fi zal zorgen voor meer snelheid. Deze verschillende optimalisatie methoden worden toegepast.

Omdat de huidige standaard draadloze protocollen zijn ontworpen voor een verscheidenheid van communicatieprotocollen, ze werken meestal op het internet en local area network (LAN) met lagere snelheden dan technisch mogelijk zou zijn. De draadloze LAN-Booster is een tuning software BHV software, die de snelheid van het lokale netwerk, zelfs als wordt gesurft door een draadloos apparaat op het internet versnelt. Het kan ook worden geoptimaliseerd Bluetooth en GPRS-apparaten.

De snelheidstoename wordt gemeten via een geïntegreerde, softwarematige overdrachtsinrichting en grafisch geëvalueerd. Volgens de fabrikant een tot 200 procent hoger debiet wordt voornamelijk gemeten in internet downloads en surfen op het web. In een uitgebreide analyse werkwijze wordt de optimale gegevenssnelheid gemeten met testbestanden in een speciaal ingerichte Internetserver en geoptimaliseerd tot het hoogste waarde werd gevonden. Door middel van een regelmatige aanpassing tijdens het surfen op het draadloze LANBooster dan aangepast aan uw surfgedrag.

De draadloze LANBooster ondersteunt de draadloze 802.11 b 802.11 g, Bluetooth, GPRS, Edge en 2.5G en werken met alle belangrijke Internet providers (T-Online, AOL, 1&1, MSN, etc.). Een Connection Wizard verbetert de data transfer rate in een multi-minuten durend proces door het meten van de server op het internet, met verschillende optimalisatie strategieën worden gebruikt. De DU Meter meet de werkelijke input data transfer rate en geeft ze grafisch. Voor interne DNS caching, die sneller toegang tot websites mogelijk maakt, DNS Accelerator biedt. Er worden uitgevoerd aparte upload / download data throughput testen daarbuiten. Eigen interne algoritmen versnellen van de verwerking van traceroute en ping verzoeken. Bovendien, een netwerkmonitor toont de gegevens belasting van de diverse Internet kanalen.

Inbegrepen bij de software beschikbaar voor 19,99 euro in de handel in aanvulling op het programma CD bevat een handleiding.

Bestel online: Huidige prijs bij Amazon