voorzien van een watermerk beelden

voorzien van een watermerk beeldenFoto Watermark levert digitale foto's en afbeeldingen met een watermerk. Met de helper, kan het auteurschap van foto's op het internet en andere digitale media worden gewaarborgd.

Sjablonen voor watermerken

Cool fotolijst en 150 watermerk sjablonen zijn beschikbaar in PhotoWatermark. Het is ook mogelijk om watermerk opnieuw gemaakt te gebruiken.

Batchverwerking modus

Foto Watermark ondersteunt populaire beeldformaten zoals JPG, BMP, TGA, en GIF. De grafische tool verandert gewenste beeldgrootte en de output formaat en behoudt EXIF-informatie. Een batch processing mode voltooit de specialisten voor watermerken.

conclusie

Met PhotoWatermark nog grotere collecties van foto's snel en gemakkelijk met watermerk om jezelf te beschermen. De editing tools bieden gebruikers voldoende ruimte voor individuele aanpassing van gepersonaliseerde tekst en beeld watermerken. schot-text

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: In het zip-bestand van deze gratis volledige versie vindt u een TXT-bestand met een activeringscode vinden. Voeg deze string bij de eerste start in de daarvoor bestemde veld data, dan is de volledige versie is ingeschakeld. Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.

map