Alle belangrijke badminton regels op een rij

de officiële badminton regels zijn vrij ingewikkeld in detail. Voor alle badminton beginners en recreatieve sporters, we daarom een ​​overzicht van de belangrijkste badminton regeert samen korte en fris. meer informatie hier en gewoon spelen badminton!

De badminton regels in een begrijpelijke samenvatting

Badminton, als recreatieve sport ook wel badminton binnenshuis wordt gespeeld met twee of vier personen met vleermuizen en een shuttle. De speler probeert de shuttle raken zo in het vak van de tegenstander dat de tegenstander is het niet afspelen voordat de bal de grond raakt. Moeilijk te geloven: Het is de snelste balsport ter wereld met een topsnelheid van meer dan 250 km / h. Er is een dikke badminton regels, die echter, in het bijzonder voor toernooispelers is belangrijk. Voor de amateur-sporters is het voldoende om de basisregels van badminton weten. We vatten hieronder een samenvatting van de belangrijkste punten. Nog een tip: als je wilt een badminton toernooi uit te voeren, kunnen gebruik maken van de double-gemept toernooisysteem deze te downloaden.

Speelveld en serveer

Badminton wordt meestal gespeeld in de hal. Als de bal tijdens het spel het plafond raakt, dit is een mislukking. Het speelveld heeft een lengte van 13,40 meter en een breedte van 6,10 meter (in enkelvoudige 5.18 m). De netto hoogte is de post 1,55 meter en is minimaal lager in het midden. De lijnen worden beschouwd als onderdeel van het speelveld. Aan dienen er een verschil tussen singles en doubles: Enkele van de effecten van voren service line dient aan de achterzijde basislijn worden uitgevoerd, terwijl landt tussen de voorste en achterste servicelijn dubbele de shuttle.

badminton regelsBadminton Regels: Alle belangrijke informatie in één oogopslag

Begin en pagina selectie

Wanneer het spel begint, een gelijkspel wie heeft de pagina selectie of de eerste dienst plaatsvindt. Typisch door één speler gooit een bal hoog en badminton speler die naar de kurk basis van de veer bal opgemerkt, heeft de eerste keuze op impact en kant keuze. de twee spelers van kant veranderen na elke voltooide set. Wie won een set, ook in de volgende zin het recht om te dienen.

Tellen en rechts om te dienen

De impact wordt afwisselend uitgevoerd van rechts en van links dienst rechter diagonaal en mag op het gebied van de tegenstander gespeeld worden. Eerder zal alleen de server scoorde punten, maar na de start sinds het seizoen 2006/2007, de zogenaamde "Rally Point tellen" Een punt wordt toegekend voor elke herstelde rally. De speler die de vorige rally heeft in zijn voordeel, verkregen het recht om te dienen. Als een fout wanneer de shuttle in het net is een schot in of uit te schakelen of de grond raakt in hun eigen helft waar is.

Niet spelen en het winnen van het spel

Het toernooi spelers is er een pauze van maximaal een minuut een keer in een zin de leidende partij heeft 11 punten op het bord. een pauze van ten hoogste twee minuten optreedt tussen twee zinnen. Het zal worden gespeeld tot 21 punten per set twee winnende sets. Een set is gewonnen wanneer een speler 21 punten heeft bereikt, terwijl ten minste twee punten meer dan zijn tegenstander. Als dit niet het geval is, de straf duurt tot één van de concurrenten leidt met 2 punten of 30 punten.

map