CyanogenMod voordelen: Wat brengt echt een wortel?

Er zijn veel CyanogenMod voordelen, maar voor wie de Android alternatief echt de moeite waard? Hoe heeft de belangrijkste feiten over de wortel en informatie over hoe de installatie functioneert zonder problemen!

Wie op zoek is naar een Android-Root, moeten kijken naar de CyanogenMod downloaden van een dichter. Met veel nieuwe mogelijkheden, het alternatief besturingssysteem een ​​van de meest gebruikte op smartphones en tablets. De download link leidt direct naar de website van de fabrikant, waar kan worden genoemd de beste versies op de linker kant voor alle mobiele modellen. Maar waarom zou je dat doen? Hier zijn de antwoorden:

CyanogenMod voordelenAlle CyanogenMod voordelen op een rij!

Top tien CyanogenMod voordelen in één oogopslag

De belangrijkste redenen waarom gebruikers toegang tot een wortel, zijn waarschijnlijk de volgende:

 1. verbeterde snelheid: Onder CyanogenMod applicaties te starten sneller en lopen beter te beveiligen.
 2. hogere betrouwbaarheid: Er zullen beduidend minder ongevallen het besturingssysteem.
 3. Slanker besturingssysteem: CyanogenMod is aanzienlijk kleiner en efficiënter dan Android.
 4. Meer opties voor individualiseringMet tal van thema's en Möglchkeiten, aanpassen van de interface van de mobiele telefoon is een wortel van de droom van alle personen.
 5. andere formatenTerwijl Android staking tijdens het afspelen, kan het alternatieve besturingssysteem eenvoudig verschillende audio- en videoformaten (zoals FLAC) handvat.
 6. Een OpenVPN client: Hiermee veilig en anoniem surfen op het internet.
 7. Een uitgebreide Reboot menu: Dit kan worden geselecteerd uit een verscheidenheid aan opties voor het afsluiten en opnieuw opstarten van het apparaat.
 8. Aanpasbare toegangsrechtenHoewel Android deze functie heeft een upgrade, kan zelfs oudere modellen toegang tot individuele apps dankzij de CyanogenMod te beschermen.
 9. Gesture control voor lock-scherm: Zelfs wanneer de weergave-apparaat herkent bepaalde commando's door middel van gebaren.
 10. Een hele systeem equalizer: Wie wil er niet aan individuele geluid schema's aanpassen voor elke speler, met de CyanogenMod aan de veilige kant.

De nadelen van de gereedschappen

Zoals alles in het leven, elke medaille heeft twee kanten. Er is dus niet alleen CyanogenMod voordelen, maar ook een aantal nadelen (hoewel deze nog geheel beheersbaar):

 • Fabrikanten bieden enige garantie of waarborg voor geworteld apparaten.
 • Sommige Google Apps moeten worden ingebouwd.
 • Worden bepaalde instrumenten (zoals de Google Play) niet wordt opgewaardeerd, kan dit leiden tot foutmeldingen bij applicaties van derden.

Wie moet toevlucht nemen tot CyanogenMod

 1. in het bijzonder voor Gebruikers van oudere mobiele apparaten de wortel is zeker interessant. Want als de updates kan wachten tot de Android-apparaat of zelfs helemaal klaar de oorspronkelijke functionaliteit van de smartphone of tablet is aanzienlijk kleiner. CyanogenMod is een voordeel dat een nieuw besturingssysteem kan worden geïnstalleerd met het Android alternatieve zelfs op oude apparaten werken met de apps die een huidige systeem.
 2. Privacy betrokken gebruikers Speel ook met het idee om CyanogenMod te installeren op uw mobiele apparaat. Google - zodat Android - zijn bekend, data bloedzuigers en een wortel naar de verzamelwoede duidelijk uiteengezet een einde.
 3. De geavanceerde instellingen zijn vooral individualisten het hele punt. In principe kunt u elk klein ding aan te passen voor de wortel van zijn ideeën en optimaliseren.

En dus is de installatie werkt als volgt:

map