Android Data Recovery is de naam letterlijk programma. De data recovery voorziet zowel in het interne geheugen en op de SD-kaart opgeslagen bestanden, te herstellen, en inderdaad in smartphones en tablets.

Android Recovery: Recover foto's, video's en contacten

Hier, Android Data Recovery geeft om verloren gewaande contact evenals de belgeschiedenis en sms-berichten. Dit zorgt ervoor dat je ofwel als TXT, XML of Excel-gegevens op de harde schijf van de pc. Zelfs per ongeluk verwijderde foto's en video's maakt de helper in de Datennnot weer leesbaar is, worden deze hersteld in hun oorspronkelijke formaat.

Android Recovery herstelt foto's, video's en contacten te herstellen

Volgens de fabrikant naar Android Data Recovery is voor Android mobiele telefoons van alle fabrikanten die actief zijn in de markt. Besturingssystemen worden ondersteund vanaf versie 2.3 upwards. androiddatarecoveryandroiddatarecovery2

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: In het zip-bestand van deze gratis volledige versie vindt u een TXT bestand, dat een link naar de registratiepagina van de fabrikant bevat te vinden. Na de lokale registratie met uw naam en een geldig e-mailadres om de activering gegevens te ontvangen. Klik na de eerste start op de belangrijkste icoon in de menubalk en voeg deze informatie in de juiste gegevens velden, dan is de volledige versie is ingeschakeld. Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.