Wie maak 3D-beelden zelf willen einddatum nodig dure apparatuur. Het nieuwe Cardboard Camera-app gratis te downloaden het werkt gewoon via de mobiele telefoon. meer informatie hier!

maken 3D-beelden zelf: De mobiele telefoon als VR camera

Met de Google Cardboard, het bedrijf ontwikkelde een kosten-houder gemaakt van karton, met een virtual reality-bril van een smartphone kan worden uitgebracht. De constructie bestaat uit twee lenzen en magneten die als bedieningsknop en een klittenband. Inmiddels zijn er vele fabrikanten die kaart boards. Van slechts drie euro zijn er kits die kan worden gemonteerd in een paar stappen. Nu, tot nu toe alleen 3D-beelden of films zou kunnen worden gezien, die met dure camera's. Dankzij de Cardboard Camera-app smartphone Inhhaber kunt nu 3D-beelden van jezelf en zonder extra kosten.

maak 3D-beelden zelfmaak 3D-beelden jezelf en neem een ​​kijkje via Cardboard

creatie van virtuele foto's en video's met de Cardboard Camera-app

Na het downloaden van de app en de lancering van de applicatie, moet je maar een keer te draaien om zijn as met een panoramisch uitzicht op de omgeving te nemen. De 360-graden beelden kan daardoor worden gemaakt met of zonder geluid.

maak 3D-beelden jezelf: Panoramamaak 3D-beelden jezelf: panoramisch beeld met de Cardboard Camera-app

De beelden kunnen worden gezien als drie-dimensionale foto's met de Cardboard achteraf. Op dit moment is alleen de beelden zijn echter mogelijk met de gratis app die het milieu als ofwel horizontale of verticale panorama weer te geven. Dus het uitzicht kan alleen Stuur naar links of naar rechts, bijvoorbeeld, in een klassiek landschap shot; uitzicht op de lucht of op de grond nog niet mogelijk. Een begeleidende tekortkoming is dat de beelden enigszins wazig aan de boven- en onderzijde. Afgezien van dat, de app is een geweldige betaalbare optie virtuele werkelijkheden zichzelf te creëren.

maken 3D-beelden zelf: Van de opname een 3D-beeld zal genererenmaken 3D-beelden zelf: een 3D-beeld wordt gegenereerd op basis van de opname.

foto's te nemen en te genieten van foto's in 3D

Met de combinatie van de app en karton Google heeft een low-cost variant ontwikkeld, met een drie-dimensionale foto's zowel gemaakt zonder inspanning dan kan ook worden beschouwd. Hoewel de foto's niet kunnen concurreren met degenen die zijn gemaakt in overeenstemming met de dure technologie, maar app en glazen werken - afgezien van een paar tekortkomingen - heel goed. Bovendien had Google aangekondigd dat werkt aan een manier om de gebruikers hun VR opnames kunnen delen in het net. Of dat gebeurt naar YouTube of een compleet nieuw kanaal wordt gecreëerd voor het, is nog open. Zelfs zonder Share-functie: leuke app zeker, evenals het bekijken van de opgenomen beelden. Wie wil toekomstige 3D-beelden zelf te maken, aarzel dan niet en probeer de Cardboard Camera.