Breng in het Engels: tips en patronen om CV & CV

Breng in het Engels: tips en patronen om CV & CV

Wat te merken wanneer Breng in het Engels note zodat de kandidaat bij het solliciteren naar een baan of stage in het buitenland niet dezelfde schande? We onthullen alle belangrijke tips voor het Engels toepassing en laten zien hoe een Engels CV eruit moet zien. Onze CV Engels gratis downloaden bespaart ook als model sjabloon om de aanvrager veel tijd en werk. Meer hieronder!

Breng in het Engels met het Engels cv-formaat

Dit in Word-formaat Engels cv-model geeft een goede indruk van een professioneel opgesteld CV Engels en kan worden geleverd in MS Office, OpenOffice of een andere tekstverwerker met zijn eigen gegevens en de professionele carrière. Hier is echter de aanvrager moet niet worden overdreven, zoals gevraagd in het Engels CV, evenals de Amerikaanse CV moed om hiaten te verlaten.

In plaats van lange en brede overgeslagen bij het toepassen in het Engels over alle professionele kwalificaties en verdiensten van het Engels CV (Curriculum Vitae) of de Amerikaanse CV streeft in de eerste plaats het doel van het aantrekken van het personeel dat met voldoende aandacht en om te wijzen alleen voor de echt belangrijke vaardigheden en kwalificaties.

Breng in het EngelsBreng in het Engels: Wat is om alles te overwegen, zoals in CV en CV?

De Engels CV mag slechts één of twee pagina’s in beslag nemen. Wie kan een veel ervaring te laten zien, kan ook gebruik maken van drie zijden van de Engels-toepassing. Meer moet bij de toepassing in het Engels, maar niet zo goed als de cv-model toont Engels indrukwekkend.

Application Engels CV en Resume hebben hun eigen vorm

Dit Engels patroon-CV, kan de aanvrager een uitstekend overzicht van de structuur en inhoud van een typisch Engels CV te maken. Wie heeft er een overtuigende en professionele applicatie in het Engels, wordt geleverd met slechts een vertaling zijn Duitse leven natuurlijk niet, omdat de Engels CV en de Amerikaanse Resume eigen vorm, die in sommige belangrijke opzichten aanzienlijk verschillen van de Duitse hervatten praktijk.

Overzicht van CV en Resumé: Top Tips for Applications in het Engels

  • Headline: Gebruik naam in CV als een titel terwijl ontbinden trema’s. Als alternatief "curriculum Vitae" nemen als kop.
  • Persoonlijke gegevens: adres, telefoonnummer, e-mail adres. Geen details zoals geboortedatum en burgerlijke staat en, bovenal, geen foto’s!
  • Persoonlijke Profiel / Samenvatting: twee tot vijf-lijn samenvatting van de persoonlijke kwaliteiten, ervaring en vaardigheden.
  • Doelstelling: Welke positie ik streven naar en wat ik verwacht van mijn toekomstige werkgever?
  • Ervaring / Werkervaring / beroepservaring: de eigen professionele carrière, en dit begint rond chronologisch met de huidige of laatste betrekking. Waaronder de naam bedrijf, duur van het dienstverband, succes tijdens de arbeidsverhouding en de exacte titel van de positie.
  • Onderwijs: Lijst van universitaire diploma’s en de verwerving van toelating tot de universiteit. Uiteindelijk verder geven of permanente educatie cursussen, maar niet die van de basisschool
  • Vaardigheden: taal en computervaardigheden
  • Activiteiten / betrokkenheid / hobby’s: Persoonlijke interesses, activiteiten en engagementen
  • Referenties: een verwijzing naar twee referenties vol contact. Als alternatief kan de Referenties "beschikbaar op aanvraag" gedaan. Aan het einde van de CV geen datum en handtekening.

Breng op Engels patroonDe Engels patroon-CV geeft de kandidaten een goed overzicht van de typische structuur.

map