iedereen op automatisch voor eBay willen is de gratis tool Bid-O-Matic een nuttig hulpmiddel om de biedingen de hand geeft in zijn afwezigheid op de gewenste hoogte. Wij laten u zien hoe het werkt!

eBay automatisch eenvoudig aanbod

Bid-O-Matic, kortom BOM, is zijn eigen bod precies op de gewenste tijd, dus ideaal, net voor het einde van de veiling op eBay. dus de freeware kunt bieden zonder dat de gebruiker hoeft te zitten op de computer zelf en handelen op bepaalde tijden met de hand in eBay veilingen. Er is geen gevaar van het missen van de reeks van afzonderlijke veilingen wanneer je kunt persoonlijk gewoon niet online, bijvoorbeeld 's nachts, in het weekend of andere ongelegen momenten. Met de Bid-O-Matic Download

automatisch voor eBay

Verberg het kopen van rente tot vlak voor de deadline veiling

Het bod wordt betrouwbaar automatisch kort voor de veiling einde uitgevoerd. Dit heeft het grote voordeel dat de gebruiker zijn interesse verbergt in het kopen van zo lang mogelijk en voorkomen dat de prijs voor de felbegeerde koopje schroeven zelf lang voor het einde van de promotie in de lucht. Te vroeg bod heeft het grote nadeel is algemeen bekend dat het meestal boven en buiten opnieuw.

Elk aantal eBay-veilingen kunnen worden beheerd

Bid-O-Matic beheerd en bewaakt zoveel veilingen op de verkoop platform eBay. Een goed overzicht informatie over de status van de afzonderlijke veilingen en gepresenteerd in aanvulling op de veiling het sluiten van de huidige hoogste bod en de resterende looptijd veiling. Op verzoek biedt het freeware is als de tijd van de computer met de veiling server, zodat wanneer eBay automatisch bieden op het laatste moment onaangename verrassingen te wijten aan verschillende tijden optreden kan ..

Voer veilingen nummers in Bid-O-Matic

De behandeling van de veiling gereedschap BOM is heel simpel. Eerst moet de gebruiker selecteert de locatie van het platform gebruikt en gaat hun gebruikersnaam en gedeponeerd bij het veilinghuis wachtwoord. De gebruiker zal nu kijken op de eBay-pagina naar de betreffende veiling nummers die hij wil controleren en handmatig of via het klembord in Bid-O-Matic komt hen.

Bid-O-Matic heeft een jaar net voor het einde van de promotie

Nu bepaalt hoe iemands eigen biedingen geplaatst vele seconden voor het einde van de veiling. De doorlooptijd voorbereiding bepaalt hoeveel seconden zal starten voor het einde van de freeware om te bieden en de tweede waarde Bid beslist wanneer het bod definitief wordt verzonden. Een beproefde combinatie voor eBay automatisch bieden de waarde 15 seconden van de doorlooptijd en 3 seconden bij het bieden.

eBay automatisch bieden de veiling eindigt

Hier is wat er gebeurt net voor de veiling eindigt: BOM ingelogd 15 seconden voordat de veiling eindigt de gebruiker en genereert het bod. Vijf seconden (2 seconden looptijd en 3 seconden voor het bod) voor het einde van de veiling wordt de bestelling verzonden naar het veilinghuis, dus waar het zou moeten aankomen 3 seconden voordat de veiling is afgelopen. Nog een tip: Als u wilt dat alle om het veilig te spelen, het kiezen van de waarde aanbod vijf in plaats van drie seconden. Nogmaals, zou dit genoeg zijn om de aankoop concurrenten nauwelijks tijd over om zijn eigen bod te verslaan maken.