Voorbeeldige System reiniging zonder Ccleaner Key

De reiniging professional kan doen zonder Ccleaner Key. Nodig de licentie alleen in de Pro-versie. Wat zijn de verschillen, erachter te komen hier! Voorheen bekend onder de naam Crap Cleaner System Optimizer is erg populair. En terecht: Met de gratis te downloaden komt Ccleaner een ware Putzfee naar de PC. Zijn werk is meer dan voorbeeldig, het oppervlak gemakkelijk te gebruiken en ook de tool is gratis en zonder ccleaner Key beschikbaar - zodat er geen tijdslimiet. Een vergunning is vereist alleen in de Pro-versie. Of dit is de moeite waard, hier worden toegelicht.

Gratis versie zonder Ccleaner Key - maar volledig functioneel

De Ccleaner gemaakt door Piriform is verkrijgbaar in drie versies, één gratis en twee betaalde versies beschikbaar: Er is een gratis, een Professional en Professional Plus-versie. Bovendien, hoe schoner niet alleen voor Windows-pc, maar ook voor Mac OS X en een Android app beschikbaar. ccleaner Key de gratis versie is dat het niet meer achter het commerciële huid, moet snel worden gezien: Dus de all-rounder op het gebied van reiniging en optimalisering van pc's heeft talloze prijzen en titels in de afgelopen jaren gewist. Daarnaast heeft de System Cleaner is meer dan een miljard keer gedownload. Geen wonder! De tool maakt de harde schijf door het elimineren van ongebruikte en tijdelijke bestanden, deze cookies en andere browser gegevens verwijdert en kan onnodige registry entries verdwijnen. Dat wil zeggen, niet alleen overbodig - zelfs verraderlijke data wordt weggegooid en zorgen voor verbeterde prestaties van de pc.

Reiniging zonder setup inspanning

Naast alle functionele voordelen, het hanteren van het gereedschap is zeer comfortabel. downloaden, installeren en aan de slag:: de installatie kan alleen niet eenvoudiger noch het een noch andere Ccleaner De belangrijkste belemmeringen zoals registratie of extra software zijn het opruimen in de weg. Bij gebruik van het programma van de gebruiker wordt ook aangename setting opties. Onder andere dingen, kan het onderzoek worden beperkt tot bepaalde bestandstypen of de maat, reguliere taken kunnen worden gepland en onnodige cleanups zijn uitgeschakeld. De tool ondersteunt ook alle belangrijke browsers en brengt nuttig geautomatiseerde instellingen voor populaire programma's zoals Adobe Reader of Microsoft Office met. Deze en vele andere functies bewijzen dat de vrije System Cleaner biedt een groot aantal van zijn rivalen in de schaduw. Ccleaner Key gratis versie

Wanneer gaat een Key wanneer Ccleaner zin?

Als dat nog niet genoeg om de Pro of Pro Plus versie geavanceerde functies te krijgen. Bijvoorbeeld, de Automatische updates, die met de hand in de gratis versie kan worden ingesteld, daadwerkelijk verrichte volautomatisch. Daarnaast is er een systeem en de browser toezicht is. In de Plus-versie, de gebruiker profiteert ook van een herstel functie en hardware analyse. Echter, een Ccleaner Key is nodig voor volledig gebruik van deze functies. Als u niet zeker bent, kan beide versies eerste test Download een gratis proefversie. Thuisgebruikers zijn echter perfect uitgerust met de gratis versie van het schoonmaken professionals.

map
Adblock
detector