anonieme oproepen op Android naar iOS blokkeren

anonieme oproepen op Android naar iOS blokkeren

onbekende oproepen blokkeren gaan en irritante reclame oproepen of zelfs dure kosten vallen uit de weg? We laten zien hoe om ongewenste gesprekken op Android of iPhone te blokkeren!

Speciaal voor Android, zijn er nu een aantal tools waarmee call management helpen kan gemakkelijk worden beheerd. Onze twee favorieten zijn het downloaden van de app en moet ik accepteer de gesprekken Blacklist app. Beide kunnen gratis gedownload worden en in aanvulling op de onderdrukking van onbekende nummers een aantal andere functies, zoals waarschuwingen aan reclame oproepen of het doorsturen van het buitenland. Hoewel beide toepassingen zijn zeer zuinig in termen van de benodigde ruimte of batterij.
onbekende oproepen blokkerenDeze app is niet bekend gesprekken kunnen worden geblokkeerd. (Foto: sollichannehmen.de)

blokkeren onbekende oproepen: Vind het op Android

Afhankelijk van de versie van het besturingssysteem, kan het zijn dat alleen bepaalde nummers blok kan zijn (in dit geval kies gewoon één van de hierboven genoemde apps). Alle moderne apparatuur met een redelijk recente versie van Android kan echter in principe blokkeren onbekende gesprekken. Hiervoor opent u eerst de telefoon applicatie en hier het instellingenmenu. Onder de optie Gesprekken beperken is er een hele portfolio om inkomende gesprekken te filteren. Naast het blokkeren van onderdrukte
Getallen kunnen specifiek voert u de telefoonnummers zal ook wiens binnenkomende gesprekken worden onderdrukt. Bijzonder handig is de mogelijkheid om oproepen die beginnen of eindigen met een bepaald aantal of nummerreeks blokkeren. Als u wilt maken op een later tijdstip de onderdrukking omgekeerd, dan kunt u opnieuw te ontgrendelen op dezelfde manier nummers.

anonieme oproepen beëindigen AndroidVergrendelen onbekende beller Android Nougtat. (Screenshot: Redactie)

De truc voor de iPhone

Wie is de trotse eigenaar van een Apple product, heeft hun toevlucht nemen tot ongewenste verstoringen in de spreekwoordelijke trukendoos. Om slot op de iPhone anonieme oproepen, moet u eerst Niet storen en handmatig selecteren de functie hier in de instellingen. Na zal nu alle nummers uit het telefoonboek merken staan ​​onder de post gesprekken. Ten slotte is de mute-functie hoeft alleen te worden ingesteld om altijd en reeds alle onbekende oproepen naar de mailbox te landen.

Echter, deze benadering heeft het nadeel dat het eigenlijk alleen beschikbaar voor contacten waarvan u het nummer hebt opgeslagen. Je hebt ook te denken over wanneer u een nieuwe contactpersoon uit het toevoegen van deze aan de call-toestaan ​​lijst. Dus een ietwat omslachtige procedure. Een andere manier om ervoor te negeren onbekende nummers, maar er is op dit moment niet voor de iPhone. Maar ook voor iOS, is er een handig hulpmiddel: de app iBlacklist is echter onderworpen aan een heffing, dat is waarom we niet bieden op Freeware.de te downloaden. Om de applicatie voor slechts vijf euro via iTunes te verwerven.

anonieme oproepen lock iOSDe app iBlacklist kost ongeveer vijf euro en maakt het blokkeren van anonieme oproepen op je iPhone. (Foto: HCC Studio)

map