versnellen speed netwerk

versnellen speed netwerk

In een huishouden tegenwoordig meerdere computers zijn vaak aanwezig die via een kabel verbonden. Als deelnemers aan een LAN geïrriteerd door een langzame gegevensoverdracht, is het tijd dat je het netwerk te versnellen.

snelheidsnetwerk via Registrytweak

speed netwerkBij de toegang tot gedeelde mappen vaak zoeken vertraagt ​​geplande taken onnodig de snelheid op het lokale netwerk. U kunt de snelheid van het netwerk:

  • Start de Register-editor op begin en uitvoeren. Als het programma om te beginnen in te voeren regedit en klik op OK.

  • Klik op de linker boom naar het pad ** HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows CurrentVersion Explorer externe computer namespace ** door.

  • Open deze door te klikken op de + ernaast en zoeken naar de ingang D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF out.

  • versnellen netwerk, moet u de toegang tot de rechter muisknop en klik instellen verwijderen Verwijderen. Nu de maatregelen zijn voltooid om het netwerk te versnellen. De toegang tot lokale mappen moet mogelijk zijn met een hogere snelheid.

TCP Optimizer helpt bij het versnellen van het netwerk

TCP Optimizersnelheid Een andere manier om te netwerken zijn speciale gereedschappen die de LAN-verbinding te tweaken. De TCP Optimizer is een expert voor. Het kan de snelheid van het netwerk door het veranderen van de zogenaamde MTU en RWIN waarden. Je kunt niet alleen maar versnellen het lokale netwerk, maar ook de internetverbinding.

map