Die stoppen met zijn opleiding, wil overschakelen naar een andere dienst of de sportschool, kan beëindigen GymondoWat je dit zou moeten overwegen en hoe dat te doen - gewoon hier meer!

Online fitnesslessen en trainers momenteel schieten als paddestoelen. Een van de bekendste aanbieder is Gymondo. De training kan worden uitgevoerd via het online platform evenals het downloaden van de app Gymondo locatie en tijd ongebonden uitgevoerd. Net als de andere coaches ook Gymondo belooft plezier, veel succes in opleiding en een nooit eindigende motivatie. Werkte niet?

beëindigen GymondoGymondo aan te kondigen - zo simpel is het

Gymondo aan te kondigen - als het niet overeenkomt met een

Gewoon het jaar zijn er veel gebruikers zich aanmelden op de sportschool of on-line training platforms zoals Gymondo. Dus goede bedoelingen als zijn "gezonder leven", "meer bewegen" of "gewicht te verliezen" snel scherp te stellen - maar niet altijd eenvoudig te implementeren. Vaak zijn de doelstellingen te ambitieus of niet in het dagelijkse leven kan worden geïntegreerd of het type opleiding past niet in één. Vooral met online diensten zoals Gymondo zelfmotivatie extreem hoog, moet ook het directe contact met andere trainees ontbreekt. Voordat je je realiseert dat er misschien niet goed is, wordt het abonnement echter al afgerond. In dit geval is het beter om Gymondo te beëindigen voor de komende maanden worden betaald als een ongebruikte training.

Gymondo doelen aan te kondigenLet op als je uit bij de grote doelen niet in te stellen of een goed gevoel

Let opzegtermijnen voor Gymondo

De gebruiker kan verschillende abonnementsformules reserveren bij Gymondo. Afhankelijk van waar men besluit de aankondiging gevarieerd. Er zijn drie verschillende abonnementen:

  • 3 maanden voor 32,99 €
  • 6 maanden voor 54,99 €
  • 12 maanden voor EUR 74,99

Zoals bij de meeste concurrenten ook, er is een testfase zelfs op Gymondo. Dit geldt echter alleen, 7 dagen. Die opmerkt binnen deze periode dat de opleiding hem niet bevalt, kan haar recht om te annuleren en terug te trekken uit het abonnement uit te oefenen. kondigt dus binnen de eerste 7 dagen, zal er geen kosten voor de gebruiker.

OPMERKING: Ongeacht de training pakket van de inschrijvingen hun mandaat te verlengen automatisch. Degenen die niet willen moeten Gymondo beëindigen. De volgende termijnen moet worden voldaan:

  • 3-maanden abonnement: Opzegging dient 7 dagen voor het contract eind
  • 6-maanden abonnement: kennisgeving 14 dagen
  • Abonnement van 12 maanden: opzegtermijn van 28 dagen moet worden gerespecteerd.

We moeten ten Gymondo

Voor het beëindigen van de gebruiker verscheidene opties beschikbaar. Bij de meest eenvoudige kan men zijn abonnement op de website van Gymondo.

Gymondo annuleren InloggenOnline Gymondo kondigen via de login

  • (1) Voor deze inlogt op het eerste en op het accountgebied in de rechterbovenhoek.
  • (2) Dan navigeer je een weg door aanpassingen aan de punt van mijn abonnement.
  • (3) Nu kunt u met uw Change hier Aboeinstellungen optie ** * nu run te beëindigen. Klaar.

Als alternatief kan de beëindiging ook schriftelijk worden ingediend en per post aan het volgende adres: Gymondo GmbH, Schwedt Str 263, 10119 Berlijn ..

TIP: U kunt ook het abonnement in bepaalde omstandigheden te pauzeren. Hiervoor dient men contact op met ondersteuning om de zaak te bespreken.