zijn wie Change Windows ontwerp wil, heeft meer dan 400 verschillende ontwerpen om uit te kiezen, Windows, Microsoft biedt 10 gebruikers direct beschikbaar. Wij laten u zien hoe het werkt!

Windows ontwerp Wijzig Made Easy

Of u nu de themapakketten "Thema's" of "ontwerpen" noemt - het resultaat is hetzelfde: het bureaublad van Windows en alle ramen zijn aangescherpt en krijgen een compleet nieuwe look. De Windows 10 ontwerpen downloaden niet alleen de beelden op het bureaublad achtergrond verandert, maar ook geluiden en kleuren van het toepassingsvenster de Windows. Zoals de naam al doet vermoeden, de Windows 10 zijn bedoeld thema's speciaal voor het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Ze kunnen gemakkelijk worden gebruikt op zijn voorgangers Windows 7, 8 en 8.1, maar ten dele.

Change Windows ontwerp

Stap 1: zoeken naar bijpassende Themenpaket

Wanneer Windows Change Ontwerp-gebruikers zullen in eerste instantie worden verwend. Het is niet eenvoudig op te halen uit het recht om vrij te themapakket van de rijkdom van Windows 10 ontwerpen. immers de inhoud categorieën bieden op de pagina's van Microsoft voor enige structuur en orde: zijn beschikbaar voor selectie op de volgende gebieden: geselecteerde ontwerpen, dieren, kunst - illustraties, kunst - fotografie, auto's, games, feestdagen en seizoenen, films, wonderen van de natuur, plaatsen en landschappen, planten en bloemen, branding ontwerpen uit de gemeenschap, Panorama voor twee monitoren, ontwerpt met geluid compatibel met Windows 7 en compatibel met de nieuwe Windows.

Change Windows Ontwerp Search

De Windows 10 gebruiker zich in de laagste categorie "Compatibel met de nieuwe Windows" vinden. Deze ontwerpen worden getest op hun achtergrond afbeeldingen, venster kleuren en geluiden voor gebruik met Windows 10 en geven de volledige gebruiker volgens de persoonlijke smaak van de gebruiker een nieuw kleed. 4 tot 21 beelden 10 Thema aan boord elke keer Windows. Als we het voorbeeld van Windows 10, tonen we thema's Abstracte donkere hoe de uitwisseling werkt.

Stap 2: Download Ontwerp

Hoe kan men ruilt de Windows 10 design tegen een nieuwe? Dit is zeer eenvoudig en ongecompliceerd. De gebruiker moet ook geen twijfel dat er aanpassingen door de problemen met het systeem bestanden kunnen zijn. Onze select Free Design Abstracte donkere presenteert abstracte vormen zoals rook, tandwielen, veren en circuits. Ten eerste, de gebruiker klikt op het gewenste ontwerp op de details te weten te komen over alle details, zodat het uiterlijk en het aantal beelden opgenomen en venster kleuren. Download Met nog een klik op de knop ontwerp wordt de uitwisseling gedaan.

Change Windows ontwerp Download

Stap 3: Uitwisseling van het ontwerp

Het volgende is een "Openen of opslaan"Query waarbij de AbstractsDark.themepack bestand op de harde schijf ofwel wordt opgeslagen en dan door te klikken of openen boven het bedieningspaneel. In beide gevallen, in het Configuratiescherm onder Vormgeving aan persoonlijke voorkeur aanpassen > afstelling > Eigen ontwerp voor een nieuw thema te zien en dit is volledig vervangen door de vorige, want het toont ook het perspectief op hun eigen desktop wallpaper. Degenen die willen terugkeren naar de oude Windows terugkijken, klikt u op de gewenste Windows ontwerp in de lijst.

Wijzig Windows Design Exchange