Disk Tool: partities maken en samen te voegenAomei Partition Assistant Pro neemt elk resizing split schijven. Zonder enig verlies van gegevens kan worden gewijzigd op deze manier individuele partities in grootte of te fuseren.

het opzetten van aparte partities

Vooral bij grote harde schijven, is het zinvol om deze in een aantal kleinere vakken verdelen. Zo heeft bijvoorbeeld een afdeling gewijd aan de muziek collectie, de vakantiefoto's en het besturingssysteem. neemt deze vacature Aomei Partition Assistant Pro tijdens de werking van de computer.

Het klonen van volledige schijven

De software maakt ook volledig nieuwe schijf afdelingen of reeds verwijdert bestaande. Hier, de partitioneringstool controleert de bestandssystemen op fouten. Hele partities kunnen worden gekopieerd met Partition Assistant Pro te migreren of Windows om een ​​back-up van belangrijke gegevens. Zelfs een kloon van de hele schijf kan de software. aomei2

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: In het zip-bestand van deze gratis volledige versie vindt u een TXT bestand, dat een registratie code bevat te vinden. Voeg deze string bij de eerste start in de daarvoor bestemde veld data, dan is de volledige versie is ingeschakeld. Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.