Verwijder dubbele contacten - op Android en iPhone 2023

Verwijder dubbele contacten – op Android en iPhone

Te veel vermeldingen in het adres van de telefoon? Talloze namen meerdere malen vertegenwoordigd? We laten zien hoe je Verwijder dubbele contactpersonen kan – zowel op Android en iOS-apparaten.

Verwijder dubbele contactpersonenAls u wilt om dubbele contacten te verwijderen, moet je verschillende benaderingen op Android en iOS te overwegen. (Foto: pixabay / Redactie)

Verwijder dubbele contacten is makkelijker op Android

Je kijkt naar het adres van uw smartphones en notities: Yikes, hier is een aantal twee- en driepersoonskamers in de plaats? Dat men er verliezen spoor is duidelijk.

eenvoudig berichten te verwijderen met de hand is vervelend en niet altijd goed – misschien een ongeluk verwijdert het verkeerde nummer. Want zodra een nieuw contact wordt gemaakt, zo vervelend te graven door elk item om de juiste te vinden en verwijder de overbodige of zelfs verouderd is.

Android biedt als een vrij eenvoudige manier om het probleem op te lossen en de “Contactpersonen samenvoegen”. Op iOS-apparaten, de zaak maar gedraagt ​​zich een beetje ingewikkelder – hier heb je een extra hulpmiddel om te tekenen, zoals de Cleaner app. Maar eerst iets anders.

Android: Join contacten

Binnen de Contacten-app op Android-apparaten die je kunt maken dubbele vermeldingen snel een einde te maken zonder dat het schrappen van de verkeerde dingen – voor dubbele items snel kunnen worden geïdentificeerd. Heb je dan nagaan welke de juiste zijn uw verouderde nummers kunt verwijderen of gewoon het dubbele vermeldingen samen te voegen.

  Verwijder dubbele contacten - op Android en iPhone

Elke smartphone fabrikanten kunnen zijn ingesteld op de apparaten een iets andere aanpak – voornamelijk de paden zijn, maar ten minste gelijk, misschien gewoon iets anders genoemd.

Op de bijna-voorraad Android van Motorola Moto Z als je als volgt te werk als je dubbele contacten wilt verwijderen:

  1. U opent de telefoon app en selecteer het tabblad voor de contacten.
  2. Daar vindt u het bladeren door het telefoonboek totdat u een naam tweemaal zien.
  3. Tikt, een van hen.
  4. Android slaat je hier, als je naar beneden scrollt, direct mogelijk dubbele contacten voor en laat je onderzoeken en link.

kan in sommige versies van Android, zoals in Samsung’s Android, kan het zijn dat u eerst de rechterbovenhoek menu moet openen in het venster contact en er “koppeling contacten” optie.

Verwijder dubbele contacten AndroidOp Android-apparaten, is er een merge functie direct in de app Contactpersonen. (Foto: screenshots Editor)

noodzakelijke omweg op de iPhone

Helaas, iOS deze mogelijkheid niet in de telefoon of Contactlenzen app aan te bieden. Hier heb ik u nodig hebt met een extra app help – of te beperken u ofwel naar het geheugen van het apparaat of op iCloud en een groep uit te schakelen.

De veiligste optie – hier kunt u er zeker geen contactpersonen of functies niet te verliezen – is het samenvoegen met behulp van een app zoals schoner.

De tool maakt een back-up van uw lijst met contactpersonen dat u uw u per e-mail of winkels kunnen achterlaten in een cloud service voordat een hereniging. Dan is de “dubbele” entry “dubbele contacten” te selecteren u. De app laat je dan het aantal dubbele contacten in het adresboek. U kunt nu onderzoeken elk van deze items en samen te voegen.

  Verwijder dubbele contacten - op Android en iPhone

Automatisch dubbele contacten kunnen worden verwijderd door uw eenvoudige “all duplicaten Merge” optie.
Je hebt een account overigens niet te maken en de tool werkt betrouwbaar, zelfs in de gratis versie.

Verwijder dubbele contacten iOSVoor iOS-apparaten, wordt een extra app zoals Cleaner nodig. (Foto: YT Development)

Tweede manier: iCloud of uitschakelen telefooncontacten

U kunt ook slechts een van de groepen waarin uw contacten zich bevinden, schakelt u in de Contacten-app. Geeft toegang tot je bijvoorbeeld met een iOS-apparaat om de contacten, je gewoon de iCloud of diensten waarmee je zijn gesynchroniseerd de contacten uit te schakelen. Hier, kan het echter gebeuren dat dan ontbrekende regels in de geactiveerde groep die alleen opgeslagen in de andere groep. De noodzaak dan uw wrok de hand.

map