LG G5 homebutton deffekt? Maakt niet uit! je hoeft niet!

de Button LG G5 Startpagina is de achilleshiel van het vlaggenschip. Het is niet nodig de ene naar de telefoon te gebruiken met alle functies. bekijk hier meer informatie en bespaart reparatiekosten!

Als u wilt, na het downloaden van de KingRoot voor Android herstart de telefoon, zelfs op wil - maar het gaat ook zonder wortel!

Button LG G5 StartpaginaDe LG G5 Home-knop is niet zonder reden aan de achterzijde van het apparaat, omdat je niet echt hebben hem nodig. (Foto: LG Electronics Germany GmbH)

Zonder LG G5 Home Button gaat goed!

Eigenlijk zou LG de startknop direct weglaten. Omdat het scherm is eenvoudig te activeren met een dubbele tik. En vanaf hier heeft u toegang tot het hoofdmenu en alle toepassingen en daarmee de volledige controle over alle functies. Degenen die willen terugkeren naar het slot scherm, kan wachten ofwel donker totdat het scherm, of zet een hernieuwde dubbele tik van de smartphone in de slaapstand. Hier is het raadzaam om duidelijk een plek op het scherm, waarop geen icoon is om een ​​applicatie te starten houden. Maar wat als de telefoon is uitgeschakeld?

Schakel de telefoon zonder een startknop

Als de telefoon eenmaal is afgesloten, kan het ook helemaal zonder LG G5 Home-knop weer in een prachtige manier. Hiervoor moet de uitgeschakelde apparaat worden aangesloten op de voeding. Erkent de smartphone die stroom en het is opgeladen, zal het automatisch starten.

de telefoon uit

Wat moeilijker om de stroom uit te schakelen zonder LG G5 Home-knop is. Het menu biedt niet de mogelijkheid af te sluiten nog naar beneden om opnieuw aan te bieden. In dit geval, moet je toevlucht nemen tot een truc en verwijder de batterij uit het apparaat binnenkort. Omdat de LG G5 is ontworpen met een vervangbare batterij, maar dat is geen probleem. Hieronder aan de linkerkant is er een smalle, ovale knop waarmee het gedeelte van de telefoon kan spuwen, waarop de batterij zich bevindt. Het is voldoende om het contact tussen de batterij en de smart phone kort onderbreken om het uit te schakelen. Hoewel dit is zeker niet de beste manier om zijn mobiele telefoon een lang leven te brengen, maar het werkt.

het alternatief

Wie wil er niet uit het netwerk te nemen zonder waarschuwing zijn mobiele telefoon toegang tot boven de wortel. Zo kunnen verschillende apps worden geïnstalleerd, waardoor het systeem applicaties aanzienlijk uit te breiden en voeg een start menu dat op dezelfde manier werkt op de PC. Naast het afsluiten, zijn er bijvoorbeeld de LG G5 ook de mogelijkheid om opnieuw te starten. Er zijn echter een aantal nadelen verbonden aan een root: Het apparaat is kwetsbaar voor virussen en andere kwaadaardige software en na een wortel kan de garantie van de fabrikant vervallen - en dat men moet gewoon twee keer nadenken over eventuele defecte LG G5 Home-knop.

map