Office 2007 plus gratis upgrade naar Office 2010

Soms is het origineel, moet het plat zijn, maar zijn: Voor degenen die de overstap te trekken om Microsoft Office te houden, is er nu een bijna onfatsoenlijk voorstel van Microsoft.

Microsoft Office: 3 x 2 voor 1

Niet gratis, maar meer dan acceptabel: Het huidige aanbod van Redmond geeft thuisgebruikers de Home Office & Studenten 2007 voor alle drie pc's. Daarnaast is er een gratis upgrade voor alle drie de versies naar versie 2010 - wanneer de nieuwe versie beschikbaar is. De prijs: € 79,90. Dat betekent dat maar liefst 26,64 € per Office pakket. Wat is er nodig? Het is gemakkelijk. Gewoon bestellen huidige Home and Student 2007 en download wilt annuleren het aankoopbewijs. Zodra de nieuwe 2010 Office-release op de markt, ontvangt u een melding en kunt upgraden. De upgrade rechtstreeks van Microsoft en vereist alleen een bewijs van aankoop slechts een (gratis) Windows Live toegang voor download. Dat is het.

thuiskantoor & Student Een kort overzicht

Excel 2007: excel-2007-logo-copy-51x51De bewezen expert op tabellen en grafieken zorgt voor de soepele uitwisseling van grote hoeveelheden data. De nieuwe ingang hulp voor formules ondersteund met ingewikkelde berekeningen, en de herziene Diagrammodul tafels zijn duidelijk bereid. Word 2007: word-2007-logo-copy-51x51Microsoft Word heeft altijd gestaan ​​voor tekstverwerking op zijn best. Dus documenten er professioneler, Word 2007 integreert een groot aantal sjablonen die volledig bruikbaar zijn. Daarnaast kunnen gebruikers hun eigen templates voor later gebruik te maken. De herziene spellingcontrole zorgt er ook voor vlekkeloze teksten. PowerPoint 2007: powerpoint-logo-copy-51x51Voor de universiteit, werk of privé-doeleinden: Met PowerPoint 2007, prachtige presentaties in een handomdraai gemaakt. Met slechts één klik mis je een uniform kijken alle kanten, met alles van lettertype kleur op de tabellen en grafieken door naar de achtergrond ontwerpen in dezelfde stijl. Nieuwe effecten en templates bieden ook nog meer variatie aan de presentatie. OneNote 2007: OneNote 2007-logo-copy-51x51" class ="pull-linker" />De bewezen expert op tabellen en grafieken zorgt voor de soepele uitwisseling van grote hoeveelheden data. De nieuwe ingang hulp voor formules ondersteund met ingewikkelde berekeningen, en de herziene Diagrammodul tafels zijn duidelijk bereid. Word 2007: word-2007-logo-copy-51x51Microsoft Word heeft altijd gestaan ​​voor tekstverwerking op zijn best. Dus documenten er professioneler, Word 2007 integreert een groot aantal sjablonen die volledig bruikbaar zijn. Daarnaast kunnen gebruikers hun eigen templates voor later gebruik te maken. De herziene spellingcontrole zorgt er ook voor vlekkeloze teksten. PowerPoint 2007: powerpoint-logo-copy-51x51Voor de universiteit, werk of privé-doeleinden: Met PowerPoint 2007, prachtige presentaties in een handomdraai gemaakt. Met slechts één klik mis je een uniform kijken alle kanten, met alles van lettertype kleur op de tabellen en grafieken door naar de achtergrond ontwerpen in dezelfde stijl. Nieuwe effecten en templates bieden ook nog meer variatie aan de presentatie. OneNote 2007:

map