Bereken Chinees teken: Hier is hoe!

zijn wie Bereken Chinese Zodiac wil, neemt de Chinese horoscoop te downloaden als een praktische PDF-bestand. Op deze manier kunt u snel en gemakkelijk uit te vinden en dat de Chinese dierenriem teken van de eigen persoon is toegewezen. Probeer het nu en het bepalen van de Chinese Zodiac!

Chinese Zodiac berekenen op de China-Horoscoop in PDF-formaat

Chinese astrologie weet ook 12 tekens van de dierenriem. Over de China-Horoscoop in PDF-formaat bepaalt de gebruiker of hij wordt beschouwd als een rat, buffels, tijger, konijn, draak, slang, paard, schaap, aap, haan, hond of varken. Wie wil een Chinese dierenriem teken te bepalen, werpt een blik op het overzicht in de Chinese horoscoop De Chinese dierenriem tekenen zijn in het PDF-bestand extra interpretaties en verklaringen opgenomen. Elk sterrenbeeld worden toegeschreven aan andere kenmerken. Zo wordt de buffalo beschouwd als zacht, de draak als een geestige en de slang zo slim zijn.

Bereken Chinese ZodiacBereken Chinese dierenriem: rat, buffels, tijger of een konijn?

Bereken Chinese horoscoop: Wat komt er in 2017, 2018 en 2019?

Het dier dat het jaar veranderingen binnen een bepaalde cyclus. 2016 (van 2016/08/02 tot 2017/01/27) was het jaar van de aap en van 28 januari 2017 vervangen door het Jaar van de Haan. De haan wordt beschouwd in de Chinese kalender als organisatorische vaardigheden, die een sterk karakter heeft en hebben altijd een overzicht. Gevolgd in 2018, het jaar van de hond en in 2019 het Jaar van het Varken.

Chinese Zodiac bepaald op basis van het geboortejaar

Om een ​​Chinese dierenriem teken, alleen het jaar dat u moet weten te bepalen. Elke persoon behoudt dezelfde dierenriem zijn leven. Na elke 12 jaar begint dier cyclus dus opnieuw. Daarom is een blik op het PDF-bestand is voldoende opgeladen voor de Chinese horoscoop. gewoon zoeken het betreffende geboortejaar in de lijst en al gezien door de gebruiker, of hij is een draak, een konijn, een rat of een aap. Bovendien is de toegewezen elk dier eigenschappen bieden sommige amuseren waarnemingen.

Chinese Zodiac berekenen horoscoopzoek naar geboortejaar, de geassocieerde Chinese Dierenriem - hier de tijger.

Volledige cyclus van 60 maanjaren in de Chinese horoscoop

De Chinese horoscoop wordt ook wel de maan horoscoop en is al meer dan 5000 jaar oud. Wie als dieper in de astrologische berekeningen, leert dat een volledige cyclus van 60 maanjaren is waarin alle mogelijke combinaties Horoscoop plaatsvinden, wordt herhaald in de komende 60 jaar. Deze 60 jaar hebben vijf kleinere cycli van 12 jaar. Elk jaar, is niet alleen een dier, maar ook een element (metaal, water, hout, vuur en aarde) is toegewezen, waarin de investeringen van de mensen kunnen beïnvloeden. Men zal zeggen bijvoorbeeld om de Draak van het metaal, voor hout rat of het vuur-varken.

Chinese Zodiac en bijbehorende Ascendant

Voor degenen die alleen maar willen gewoon te berekenen zijn Chinese dierenriem maakt gebruik van het PDF-bestand. kosten voor gedifferentieerde Chinese horoscoop is naast het geboortejaar naast de geboorte van belang voor mannen te karakteriseren op de Chinese horoscoop van de Ascendant. Dus hier is niet het teken betekende dat stijgt tot onze geboorte aan de oostelijke horizon, maar het dier teken dat regeert volgens de Chinese horoscoop binnen de respectieve twee uur van de dag. Degenen die zijn geboren om middernacht, bijvoorbeeld, heeft de ascendant rat.

map