Back-up en synchronisatie wordt gemakkelijk gemaakt met PureSync

Met PureSync het afval en vergelijken van gegevens die zich in verschillende mappen of schijven apparaat kinderspel. De freeware biedt uiterst gebruiksvriendelijke wizards en automatische detectie van nieuw aangesloten stations zoals USB-sticks en harde schijven voor deze taken.

gemaakte back-up en synchronisatie gemakkelijk: PureSync

Bij het starten van PureSync een venster waarin de gratis tool om een ​​aantal bewerkingen zoals mappen te synchroniseren, back-up of foto sync verschijnen specifiek biedt voor geheugenkaarten van digitale camera's. Stap voor stap wizards leiden de gebruiker vervolgens geselecteerd taken. Dus je hebt de keuze tussen de handmatige instelling van de map te kopiëren, bijvoorbeeld het opslaan van gegevens. Of volg de suggesties die PureSync. Handig is de functie verwijst ook mappen, zoals de bladwijzers van browsers of gegevens die zijn opgeslagen door e-mailprogramma als Thunderbird of Outlook, in de zekering met één. Het is niet nodig hier om deze vaak diep begraven in het systeem locaties handmatig invoeren. PureSync zoekt en vindt de juiste directory's automatisch. Het ondersteunt alle typische surf-programma's.

Synchronisatie en back-up op USB en externe harde schijven

puresync3Onder de opties voor data back-normen, zoals schema's en back-ups wanneer u zich afmeldt of de computer afsluiten. Op verzoek, de back-up ook begint zodra een extern opslagapparaat is aangesloten. Volledige controle over de gegevens naar een back-up ontvangt de gebruiker door middel van een enquête waarin PureSync toont alle in aanmerking komende bestanden en mappen. Muisklik kunt u bestanden of mappen uit te sluiten hier. Die toegang heeft tot dergelijke die worden gebruikt door Windows submap van uw eigen bestanden en gegevens uit te wisselen tussen de verschillende versies van het besturingssysteem, wordt plotseling geconfronteerd met een probleem. De directory structuren hier zijn heel verschillend tussen XP en Vista of Windows 7 Aldus in dergelijke synchronisatie chaos vermijden PureSync past zich automatisch deze structuren aan de omstandigheden op het doelsysteem. Dit zorgt ervoor dat het te geëvenaard zijn gegevens. Het overzetten van bestanden via USB-stick of harde schijf wordt ook vereenvoudigd door wizards op het doelsysteem wordt het handmatig kopiëren in onnodige met file managers.

PureSync: gratis voor particulieren

puresync32Zo kopiëren van digitale beelden niet gescreend beelden weer te landen op de PC, PureSync omvat hier foto's op de camera uit de overdracht van die reeds zijn verwijderd van de computer sinds de laatste synchronisatie. Dit bespaart zowel tijd en ruimte. Nieuw in versie 2.2 van PureSync is de zogenaamde "mirroring" -functie. Zodat de daaropvolgende automatisch verwijderen van bestanden van de computer is het mogelijk dat zijn verwijderd in de tussentijd op het bronsysteem. PureSync is gratis voor particulieren, maar biedt geen ondersteuning file operaties via het netwerk, zoals FTP&# 45; of NAS-drives. Wie heeft deze functies of kan het gereedschap commercieel te gebruiken, moeten hun toevlucht nemen tot de betaalde professionele versie.

map