Rond de doos Fritz: Call Monitor, firmware en Administratie

AVM FRITZ! Box is Duitslands meest populaire router. Geen enkel ander apparaat is vaak zo de toegang tot het internet als het product van de Duitse fabrikant. Qua personalisatie en afstellen van de doos Fritz toont ook de ruime kant.

Nieuwe Fritz box firmware brengt verbeterde features

Dankzij großzüziger subsidies DSL-aanbieders om hun toegang tot het netwerk met behulp van de meeste Duitse DSL klanten Fritzbox van AVM. In veel huishoudens, de zwarte doos is in de kast en trad er ingetogen en perfect zijn dienst. Maar in de router Box is veel meer dan velen vermoeden. firmware update Fritz! OS opgewaardeerd naar de huidige FRITZ! Box modellen uit de laatste officiële firmware van AVM. Het systeem software maakt een eenvoudige configuratie via web-interface en vergemakkelijken van de toegang tot de cloud. Hobbyisten spelen de alternatieve firmware Freetz op. Met haar is een gepersonaliseerde firmware die wordt afgeslankt en bevat alleen de gewenste functies. Fritz OS Freetz waarschuwing: Wie durft de firmware van de Firebox, riskeren uw garantie!

FRITZ! Box call Monitors

De FRITZ! Box dient niet alleen als een DSL-router, ook wel bekend als PBX maakt IT-diensten. Call monitors zoals Fritz Call Monitor, jAnrufmonitor en JFritz Verslag inkomende oproepen en identificeren mogelijk zelfs de naam van de beller door achteruit te zoeken. Fritz Call Monitor JFritz

Fritz nuttige addons en tips

FritzFernzugangFOXBOX** Backup **

Rond de doos Fritz: Call Monitor, firmware en Administratie" class ="pull-linkerRond de doos Fritz: Call Monitor, firmware en Administratie" class ="pull-linkerRond de doos Fritz: Call Monitor, firmware en Administratie" class ="pull-linker

Toegang op afstand via LANNieuwe IP-adres in FirefoxBlog: Fritz doos als een opslag van bestandenU ziet: De FRITZ! Box is veelzijdiger dan je denkt. Je hoeft alleen maar om te profiteren van het potentieel van kennis.

map