Muziek aan iPhone zonder iTunes: Dus het zal werken!

Muziek aan iPhone zonder iTunes: Dus het zal werken!

Wie Muziek aan iPhone zonder iTunes wil om te laden, kan een aantal goede alternatieven te gebruiken. We tonen u de beste gratis programma’s over te dragen aan de iPhone zonder iTunes muziek. Meer hieronder!

Muziek aan iPhone zonder iTunes: Comfortabel uitwisseling tussen Apple-apparaten en PC

De Apple iTunes Music Central is niet erg populair bij veel gebruikers. Gelukkig zijn er gratis tools die de meest gebruikte functies te vervangen. Veel muziekliefhebbers zijn vooral op zoek naar een kleine, eenvoudige instrument om hun muziek snel en gemakkelijk van pc naar iPhone of vice versa te brengen. Hier is de iDevice Manager is geschikt, bijvoorbeeld, download, voorheen bekend als iPhone Explorer.

Muziek aan iPhone zonder iTunesMuziek aan iPhone zonder iTunes: Er zijn een aantal goede alternatieven voor muziek over te brengen.

Op redelijk simpel, de freeware multimedia bestanden van alle typen geleverd zonder de hulp van iTunes op mobiele apparaten van Apple, muziek, foto’s en films om WhatsApp berichten. De gebruiker uitwisselingen met de freeware bestanden gemakkelijk tussen de Apple-apparaten en hun Windows-pc.

iDevice Manager als een alternatief voor iTunes voor de gebruikers van de iPhone, iPod en iPad

Wie zoekt de geïntegreerde file manager, heeft een stevige toegang tot de bestandsstructuur van de iPhone en kan video’s, muziek en foto’s synchroniseren met de pc. De gebruikersinterface heeft zich bewezen als zeer gebruiksvriendelijk zijn, zodat nauwelijks een gebruikers iTunes zal missen. Muziek overzetten naar iPhone zonder iTunes werkt, natuurlijk ook met een iPad of een iPod.

De universele zoekfunctie muziekliefhebber Gebladerde zijn favoriete stukken op iPhone, iPad of iPod en kan ze af te spelen op je PC en downloaden. Wie mist nummers in de iTunes-bibliotheek, kan deze toe te voegen aan de iDevice Manager naar iTunes.

Muziek aan iPhone zonder iTunes iDevice ManagerDe iDevice Manager geeft mappenstructuur op Apple-apparaten, zoals de Windows Verkenner.

uitwisselen van muziekbestanden met vrienden

Met de iDevice Manager iPhones, iPads of iPods kan worden gebruikt als een mobiele harde schijf. Zo kunnen alle bestanden en programma’s worden vervoerd van de ene computer naar de andere, waarvan bekend is dat niet zo eenvoudig met iTunes te zijn. De freeware biedt uitstekende mogelijkheden klaar om muziekbestanden en andere gegevens te delen met vrienden. Om dit te doen, kopieert de gewenste gegevens drag&Vallen in de module schijf uit het iDevice Manager en terug naar de PC.

Comfortabele Muziek overzetten naar iPhone

Een andere manier om muziek over te zetten naar de iPhone zonder iTunes is de CopyTrans Manager. De gratis iTunes alternatief kunt u toevoegen, verwijderen en bewerken van muziek, video’s, audioboeken en afspeellijsten op de iPhone, iPad en iPod. Aangezien het een draagbaar instrument dat u de software kunt gebruiken via de USB-stick of andere externe opslagmedium.

Muziek aan iPhone zonder iTunes met CopyTrans Manager

sleep&Drop gewoon produceerde de gewenste muziekbestanden van de harde schijf in de gebruikersinterface van de freeware en redde de nieuw toegevoegde muziek. De CopyTrans Manager iTunes hier niet in de weg, zodat een parallel gebruik van de twee Music Manager is mogelijk.

map