De e-mix Cover Downloader is een handig hulpmiddel om hele collecties van DVD en CD doosjes te downloaden met een paar klikken.

Een Cover Downloader - Waarvoor?

Het gebeurt zodra dat verloren is gegaan, een cover van een cursus die oorspronkelijk gekochte CD of DVD of beschadigd. Of opgenomen in de tv-film dient te worden voorzien van een mooie schelp om niet vlakte tussen de originele dvd's te staan. goed gedownload, of misschien je gewoon honderden albums en ten slotte willen mooie covers voor hebben, en als ze alleen tijdens het afspelen in Media Player moet worden weergegeven) Dan is de e-mix Cover Downloader precies de juiste toepassing. De CD-hoes Download is een zeer eenvoudig proces:

Selecteer Muziek en Films

e-mix-kap-downloader_suche Eerst wordt de gewenste muziek geselecteerd. Dit gebeurt ofwel door het selecteren van bestanden, mappen of database gegevens van verschillende aard. Als we kiezen voor de muziekmap (CD Cover download) of de map 'Films (DVD Cover Download) van de search, zodat e-mix scant de hele map en geeft de gevonden albums of filmpjes op eerste. De meta-informatie (ID-tags, etc.) van de gevonden titels en albums kunnen dan nog handmatig worden aangepast.

downloaden Covers

e-mix-kap-downloader_gefunden Nu kunt u ervoor kiezen om alle vereiste boekjes of individu om te worden geladen en van waar. Er is een keuze tussen Amazon portals op verschillende continenten, die het voordeel om de toegang tot verschillende versies van de covers heeft. Voor misschien wel de heck, hier zijn de Aziatische originele cover zijn. De deposito's kan in de preview: enkelvoudige en op te slaan, of je kunt door "Get All Covers" allemaal gewoon zuigen album covers die beschikbaar zijn. Deze worden dan opgeslagen in de map met de muziek of de film.e-mix-kap-downloader_got-covers In onze tests, de minst goede 95% van de gewenste muziek covers waren ook Underground Mucke werd verrassend maakte feilloos geïdentificeerd.

conclusie

Praktisch. Snel. Stress-vrij. Gewoon om de achterstand op een paar jaar, waarin er was een gebrek aan altijd aandacht besteden aan de juiste gevallen is de e-mix Cover Downloader is perfect. Hij koestert geen franje, maar het doet precies wat het zou moeten, en snel en relatief betrouwbaar met een hoge hit rate.