Met persoonlijke gegevens: Dit moet in acht worden genomen! 2023

Met persoonlijke gegevens: Dit moet in acht worden genomen!

Wie in zijn contract kennisgeving Gegevensbescherming wilt u verschillende opties om uit te kiezen. We laten zien wat simyo klanten moeten er rekening mee dat een ander tarief opties en hoe te veranderen, met inbegrip van nummerportabiliteit naar een andere mobiele operator. meer informatie nu!

kennisgeving Gegevensbescherming per brief, e-mail of neem contact op

De mobiele bescherming discounter Data is nu een van Telefónica Duitsland. Gegevensbescherming via App Download de veranderingen klant vrij eenvoudig eigen simyo deal, uitverkochte nieuwe opties of ziet zijn rekeningen. Wie wil de bescherming van gegevens overeenkomst te ontbinden, maar dit kan niet direct worden gemaakt via de bescherming van gegevens app, maar moet op andere manieren te gaan. Indien er geen contract, kan simyo klanten vrij eenvoudig te schakelen. Om vaste tarieven of pakketten te beëindigen zonder vervaldag, worden ze geannuleerd of twee dagen voor het einde van zijn levensduur.

De opzegtermijn van drie maanden moet worden nageleefd in de contracten

Contracten met 24 maanden contractperiode moet echter worden beëindigd schriftelijk drie maanden vóór het verstrijken van de contractperiode. Ook hier kan de gebruiker kiezen of hij de voorkeur voor de beëindiging brief, e-mail of de bescherming van gegevens contactformulier. Indien de annulering te laat komt en de aandacht van de drie maanden niet wordt nageleefd, de contractperiode voor nog eens 12 maanden verlengd. In de varianten van de All-Net Flat geen looptijd een periode van 28 dagen voor het einde van het boekjaar van toepassing op de bescherming van gegevens beëindiging. Wanneer de periode van vier weken is verstreken, de term voor een maand verlengd.

  Gegevensbescherming Login Forgotten data? Hier te helpen!

kennisgeving GegevensbeschermingGegevensbescherming kennisgeving – hetzij per brief, e-mail of neem contact op

Gegevensbescherming prepaid tarieven zijn niet de ontbinding vorderen

De simyo prepaid tarieven zonder ingebrekestelling is vereist. Hier is het voldoende om het einde van de activiteit tijdvenster van 12 maanden na de laatste lading abzutelefonieren de resterende krediet. Dan kunt u nog steeds bereikbaar voor nog eens twee maanden thuis. Indien geen verdere lading optreedt op dit moment de gegevensbescherming is SIM-kaart automatisch uitgeschakeld en beëindiging.

gegevensbescherming bij een nummerportabiliteit porten verklaring is gevuld

De beëindiging van vaste tarieven / pakketten met een looptijd of postpaid contracten gaat per post naar het volgende adres: Gegevensbescherming Customer Service, Postbus 17 10, 31817 Springe. Wie wil uw eigen telefoonnummer te nemen naar een andere provider moet een haven verklaring af te ronden. Dit is de bescherming van mijn gegevens > persoonsgegevens > nummerportabiliteit vinden.

intrekken beëindigen resterende saldo na simyo

In een Death of verhuizen naar het buitenland, kan het College Bescherming Persoonsgegevens overeenkomst gemakkelijk stoppen nog voor het einde van de contractperiode. Wie naar het buitenland verhuist, stuurt de Gegevensbescherming service center in aanvulling op de schriftelijke mededeling een kopie van de buitenlandse arbeidsovereenkomst of verblijfsvergunning voor.
Als er een resterend saldo op hun eigen rekening in de deactivering van de SIM-kaart aanwezig is, kan de klant simyo deze cursus af te betalen. Hij vult het verzoek om een ​​resterende krediet uitbetaling. De bestaande evenwicht zal worden betaald op basis van gegevensbescherming binnen 4 tot 6 weken naar het opgegeven bankrekening.

map