Gegevensbescherming Login Forgotten data? Hier te helpen!

Gegevensbescherming Login Forgotten data? Hier te helpen!

de Gegevensbescherming Inloggen biedt de My Gegevensbescherming snelle en veilige toegang tot persoonlijke klant gebied. We laten zien hoe simyo klanten aan te melden snel en gemakkelijk, zelfs na de overname door Telefónica Duitsland en wat te doen als de gebruiker geen toegang tot de bescherming van gegevens Customer Center. hier meer lezen!

Gegevensbescherming Inloggen hetzij via app of browser

De Gegevensbescherming Inloggen is door het invoeren van het telefoonnummer en het bezit van simyo dat wachtwoord hetzij via de bescherming van gegevens app downloaden of de webbrowser via de My Gegevensbescherming Aanmelden. Op deze manier kan niet alleen alle contractgegevens comfortabel te noemen, maar ook boeken, vaste tarieven en pakketten om hun eigen accounts en instellingen bewerken laden voor eigen rekening.

Gegevensbescherming InloggenSimyo login kan ook gemaakt worden via de Gegevensbescherming app. Gegevensbescherming: Source

Ook wel Telefónica merk Simyo klanten toegang overblijfselen

Op simyo login is niet veranderd na de fusie met Telefónica Duitsland met ingang van 30 juni 2015. De fusie van Telefónica Duitsland en E-Plus Group, waartoe ook simyo gehoord dus ook overeenkomsten, Login, tarieven en diensten worden onderhouden en de bescherming gebied Mijn Gegevens kunnen nog steeds worden gebruikt.

Zo kan een nieuw simyo online wachtwoord worden vergeven!

Wie gaat er naar de persoonlijke service gebied Mijn simyo aan functies, instellingen en gegevens opvragen voor eigen rekening en bewerken van het vereiste aantal Gegevensbescherming en wachtwoord Data. De eerste is waarschijnlijk bekend aan elke klant, maar het wachtwoord kan nooit worden vergeten. Bij het bestellen van een simyo simkaart online wachtwoord is toegewezen. Als u dit niet zelf zijn veranderd, het is nog steeds geldig en er kan derhalve in de orderbevestiging worden bekeken. Als de klant heeft echter een nieuw wachtwoord toewijzen of niet de orderbevestiging te vinden, klikt hij op de knop Wachtwoord vergeten? en geeft zijn simyo oproep of contractnummer en een eigen postcode.

Gegevensbescherming WachtwoordEen nieuw Gegevensbescherming wachtwoord kan worden toegewezen.

Daarna een klik op wachtwoord via e-mail en het juiste antwoord op een geheime vraag en nu al is een e-mail met een gecodeerde link in uw eigen mailbox. Wie op deze link klikt. kan een nieuw simyo online wachtwoord toe te wijzen om in te loggen in de persoonlijke dienstensector.

Gegevensbescherming Customer gebruik voor problemen van welke aard

Degenen die nog steeds niet de login Gegevensbescherming, bescherming van gegevens maakt gebruik van de klantenservice om hulp te krijgen met problemen van allerlei aard en een volledige toegang tot kaarten, contracten, balansen en rekeningen te krijgen. Gegevensbescherming op het contact van de klant kiest dit één van de voorgestelde onderwerpen of zoekopdrachten naar het antwoord op die hij zou willen via de Data Protection Service in contact te komen.

Gegevensbescherming Klanten LoginDe bescherming van gegevens site van de dienst levert waardevolle hulp bij problemen.

map