verbranden versleutelde gegevens op CD en DVDidoo Secure Disc Creator burn-beveiligd met een wachtwoord en gecodeerde cd's en dvd's. De helper beschermt de gegevens op optische media met behulp van geavanceerde 256-bit encryptie-technologie.

verbranden versleutelde dvd's en cd's

idoo Secure Disc Creator is bijna alle CD&# 45; of dvd-encryptie die verenigbaar zijn. De tool creëert gewenste op de stukken van zilver alleen gegevens gebieden, alsmede zonder een wachtwoord voor toegang tot datablokken. De toegang tot versleutelde gegevens vereist geen extra software nodig. In plaats daarvan, alleen het juiste wachtwoord wanneer u wordt gevraagd in te voeren.

conclusie

Met idoo Secure Disc Creator kan toegang tot gevoelige gegevens tegen toegang door onbevoegde derden tijdens het brandproces te beveiligen. Praktisch: Indien nodig zal het instrument ook ISO-bestanden te branden en te creëren virtuele drives op Windows.

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: Nadat u idoo Secure Disc Creator te installeren stelt gebruikers in staat om de software met die in het bijgevoegde tekstbestand serienummer binnen de 24-uurs actieperiode de volledige versie te activeren. Hiervoor is een actieve verbinding met het internet is vereist. Daarnaast is de setup biedt optionele, om een ​​klein programma met de naam Software Informer op de computer te spelen. Deze extra instrument geeft informatie over bijgewerkte versies en is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.