Zet video in HD-kwaliteit

Zet video in HD-kwaliteitHD Video Converter Factory Pro is een veelzijdige video converter landt op de computer. De tool domineert de behandeling van meer dan 100 video-formaten en wordt geleverd met zowel SD-kwaliteit als HD-films deal.

Video omzetten gemakkelijk gemaakt

Het bereik van ondersteunde input formaten van HD Video Converter Factory Pro is indrukwekkend. De converter zet Multi-track HD video, zoals M2TS, MKV, AVCHD, HDTV en MPEG-TS in tal van andere video-en audioformaten. De helper maakt audio en video niet alleen voor de grote schermen te passen. Zelfs apparaten zoals PSP, iPad, iPhone, XBox en Android smartphones bedienen van de converter.

conclusie

HD Video Converter Factory Pro-gebruikers krijgen een flexibele converter voor home video's en films. Veel ondersteunde output formaten en tal van instellingen moeten beginners en professionals verrukken. merge-0

Inschakelen gratis volledige versie

Let op: Na het installeren van HD Video Converter Factory Pro gebruikers kunnen de software die welke zijn opgenomen in het bijgevoegde tekstbestand serienummer binnen de 24-uurs actieperiode de volledige versie te ontgrendelen. Hiervoor is een actieve verbinding met het internet is vereist.

Daarnaast is de setup biedt optionele, om een ‚Äč‚Äčklein programma met de naam Software Informer op de computer te spelen. Deze extra instrument geeft informatie over bijgewerkte versies van het programma en is niet nodig voor de werking van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.

map