annuleren Google Play Music: Dus u zult zich te ontdoen van het abonnement

Moe van het abonnement? U genoeg de gratis versie of uw streams muziek in plaats van een andere provider? We laten zien hoe je annuleren Google Play Music kan.

streaming muziek is sociaal aanvaardbaar geworden enige tijd geleden. Vroeger was het iets dat je illegaal was op de weg, zijn er nu tal van zeer goede deals die abonnees maandelijks kost een enorme selectie van songs - zelfs mobiele, zoals de Google Play Music-app bewijst. De selectie is geweldig - dus de dienst van Google biedt meer dan 35 miljoen nummers en kunt u uw eigen songs te integreren uit de persoonlijke collectie. Zonder reclame en ook offline zoveel muziek kan ook overal te horen over gemonteerde radio stations - als u het abonnement gebruiken.

annuleren Google Play MusicJe hebt geen behoefte meer bij de inschrijving en willen aankondigen Google Play Music? We laten u zien hoe. (Foto: Screenshots / Redactie)

annuleren Google Play Music: Makkelijker gezegd dan gedaan?

Het "nadeel" op abonnement: Het kost ongeveer 10 euro per maand. Dit is echt een goede aanbieding voor frequente luisteraars. maar die zelden naar muziek luisteren en zelfs meer thuis, want dit heel veel geld kan worden, de investering is niet elke maand de moeite waard. maar zo veel zou kunnen worden met behulp van nog een andere muziek streaming-dienst zoals Spotify, Deezer of Apple Music.

kan een proefabonnement op Google Play Music - zoals het officieel bekend is inmiddels in Duitsland - gratis proef voor een bepaalde tijd. Overtuigd van de service kan niet worden geannuleerd, natuurlijk. Dit gaat verder dan de PC of de app op de smartphone of tablet. Althans in theorie. Want terwijl de Kündigungsweg via de Google Play Store via PC werkt prima, kan het komen door de app om problemen.

Google Play Music-app te beëindigenBinnen de app, kan het abonnement van de instellingen te beëindigen. (Afbeelding: Screenshot / Redactie)

Dienst uitschrijven uit de app

Wilt u toch uit te proberen de Kündigungsweg de app, misschien omdat je alleen op reis bent, kunt u het volgende doen:

  1. Open de Google Play Music-app.
  2. Taps het menu hamburger in de linkerbovenhoek en kijken in de zijbalk voor de instellingen in contact. (Die in plaats daarvan de voorkeur aan om te upgraden naar de familie tarief, dat het kan maken met het item.)
  3. In het volgende scherm, is er de ingang Abonnement opzeggen. Deze kraan. Nu wordt u gevraagd waarom je wilt stoppen. Tikken op het juiste antwoord en bevestigd met Next.
  4. Nu moet meer instructies in de regel te openen. zult u gelukkige tijden door Google zijn Google Play accountinstellingen plaats. Beëindig het abonnement kan er niet zijn, dat wel.

Dit probleem lijkt helaas tot op heden zo nu en dan met een paar gebruikers. In dit geval echter, het pad van het bureaublad helpt:

Google Play Music kondigen DesktopDe beëindiging van het abonnement op het bureaublad werkt op de rekening van de Google Play Store. (Afbeelding: Screenshot / Redactie)

Afmelden voor de PC

U kunt annuleren Google Play Music op uw pc, zonder problemen tegen te komen. Voor dit, slechts een paar stappen nodig:

  1. Log in je Google-account op de Google Play Store met je.
  2. Daar vindt u de ingang abonnementen op grond waarvan moet worden toegevoegd aan de Google Play Music-abonnement op uw account. Getypt eindigen in deze post op abonnement.
  3. U wordt gevraagd in een venster dat opent als je echt wilt om te stoppen. Klik hier klikt u op Afmelden.
  4. Na dat, zodra een bericht is: "Je hebt je abonnement opgezegd." Bevestigd OK.

Google Play Music kondigen bevestigingJe moet eens te meer dat je echt wilt stoppen te bevestigen. (Afbeelding: Screenshot / Redactie)

Hebt u de annulering te voltooien, zal het abonnement nog steeds vermeld, maar met een verwijzing naar de uiterste datum. Tot die tijd kunt u doorgaan met het gebruik van uw abonnement. Alleen dan wordt uw account terug naar de gratis, advertentie-ondersteunde versie worden geschaald. Dit betekent dat u, als u beëindigen de Google Play Music succesvolle behandeling is, na deze bepaalde datum niet meer op uw via de Service gedownloade muziek toegang tot de geschapen van je Channels (offline-modus) en. Is een nieuw abonnement voltooid, de inhoud maar zijn terug.

Opzeggingen

Heeft u een betaald abonnement te gebruiken zijn, kunt u uw abonnement annuleren binnen 14 dagen na het begin van de eerste betaalde factureringsperiode en een verzoek tot teruggave voor die maand als gebruikers in de EU. Anders zal het abonnement loopt af aan het einde van de nieuwe factureringsperiode. Een gratis proefabonnement kan worden gebruikt slechts een keer gevraagd.

map