Spreek gebruik Ster – Hier ziet u hoe

De piek Ster app suggereert gewoon heel mooie golven, biedt hen de focus op spraakberichten en audio-inhoud, maar een makkelijk te gebruiken en zeer innovatief alternatief voor alle andere sociale netwerken. Als je Spreek gebruik Ster wel en niet kan krijgen uit de spraakberichten app het beste: Hier kunt u leren!

Spreek gebruik Ster is niet moeilijk

Veel toch afvragen wat deze stem boodschap is precies app ooit tevoren ze willen gebruiken Speak Ster en omgaan dichter bij het. In een notendop: Het is een social network, communiceert door spraakberichten - met vrienden, kennissen, familie, maar ook met een heleboel andere gebruikers wereldwijd. Er zijn profielen en community's en berichten worden automatisch verwijderd na een bepaalde tijd.

Spreek gebruik Ster

Het is niet moeilijk te om te netwerken met vrienden - u kunt de zoekfunctie op naam of @username te gebruiken. Daarnaast zijn interessante mensen altijd gesuggereerd dat u zouden kunnen interesseren.

de mededeling is via spraakberichten. Om dergelijke tegemoet te komen, moet je houd de opnameknop indrukt in het midden en aan de slag kunt. Dan is de opnameknop wordt gevestigd op de gewenste bijdrage en vrijgegeven zodat de boodschap aankomt bij de beoogde ontvanger.

Zoals reeds vermeld, worden verwijderd berichten automatisch wanneer 72 uur niets er met hen gebeurd, dus het netwerk is altijd up-to-date. Maar zelfs met de hand, kunt u ze te laten verdwijnen voorheen. Hiervoor wordt een bijdrage veegde gewoon links. Dan tik je op Verwijderen en klik vervolgens op Bevestigen.

Spreek Ster gebruiken Set profiel

ontgrendelen nieuwe functies

Spreek Ster-gebruikers de weg te stijgen naar de Level Principe : Die veel samenwerkt, waardoor zijn populariteit toeneemt, krijgt punten - bijvoorbeeld wanneer iemand deelt een van je berichten of vond. Zelfs voor een succesvolle verwijzingen van vrienden, zijn er punten. Elk niveau schakelaars, waardoor het vrijgeven van nieuwe functies.Berichten overigens stijgen in populariteit als uw aandelen ze dachten - en dat gaat het beste met hashtags, waarmee je duidelijk markeert je berichten, zodat ze kunnen worden gevonden via het zoeken makkelijker door de belanghebbende partijen.

Mocht u hier ooit op een Profiel met een blauwe haak ontmoeting, is een geverifieerde inschrijving aanpassen. Het ene bedrijf, instelling of zelfs een bekende persoonlijkheid kan zowel.

Spreek Ster hulp gebruik

Problemen met de piek Ster app?

Maar soms heb je niet, ondanks alle duidelijkheid. Bijvoorbeeld, wat als je een melding, maar niet de post te vinden? Wanhoop niet: In het profiel is er het tabblad Meldingen, waar is deze alle vermelde en kan ook tikken. U zult zijn gepasseerd.

Mocht u zelfs komen over een post van die je voelt of iemand anders aangevallen en duidelijk in strijd met de gebruiker beleid, kun je hem verslag. Gewoon de juiste bijdrage veeg naar links en tik Report. Spreek Ster controleert de post en vervolgens vergrendelt de gebruiker indien nodig.

En je kunt kijken naar weer niet inloggen, omdat u uw wachtwoord, dat is geen probleem als je kunt op het inlogscherm gewoon een kan dan een nieuw bericht door vergeten wachtwoord vergeten? getypt. Bent u dan de instructies in de e-mail, kunt u teruggaan en gebruik Speak Ster zoals u gewend bent.

Meer hulp bij de app

Wie hulp nodig heeft nog steeds of alle functies geleidelijk zou worden verklaard door de app zelf, kan het menu Instellingen te selecteren: De verklarende inschakelen me Spreek Ster en al je klein krijgen door tips over hoe u uw piek Ster kan gebruiken. De functie kan weer op natuurlijke wijze vertonen. In moeilijke vragen, kan de drager ook rechtstreeks bereikbaar via de app wel.

map