door verwijderde map om, het maakt zelfs geen extra software in de meeste gevallen nodig. leren hoe je gemakkelijk haalt per ongeluk remote data!

Opmerking: als onze tips niet helpen, doet het met absolute zekerheid deze software: De Recuva download is gratis en bespaart gemakkelijk verwijderde gegevens.

verwijderde map: De eerste manier is door middel van de prullenbak

Als je per ongeluk verwijderde gegevens, kunt u deze eenvoudig opvragen via de zogenaamde trash. Om de virtuele prullenbak, een dubbele klik op het icoon voldoende te openen. Nu zijn alle verwijderde items worden weergegeven. zult u de map die u wilt niet onmiddellijk vinden, kunt u sorteren de mening van bestandstypen met behulp van het zoekvak, gericht op een bepaalde naam. Om verwijderde map te herstellen, klikt u met de rechter muisknop is genoeg. Uit de optie herstellen is geselecteerd, een pop-up menu. Nadat het bestand is terug te vinden op de oorspronkelijke locatie.

verwijderde mapverwijderde mappen uit de prullenbak

herstelmap via Backup

Je moet al de prullenbak hebben geleerd, maar was slim genoeg om de gegevens te beveiligen, kunt u verwijderde deze map backup. Er zijn goede redenen, en een aantal manieren om de gegevens te dupliceren: op cd's, externe harde schijven of via de cloud. Als u bijvoorbeeld een Dropbox-account en hebben de automatische back-up functie is ingeschakeld, kan de inhoud van de map op deze variant reconstrueren:

verwijderde mappen herstellen Dropboxverwijderde mappen via Dropbox

Als al het andere faalt en helpen geen van deze tips, zijn er tal van gratis en betaalde recovery tools die op zoek gaan naar per ongeluk verwijderde bestanden.

De gratis recovery tools Recuva

Zowel de populaire en bewezen software om gegevens, genaamd Recuva herstellen en kan gratis gedownload worden. De tool is geprogrammeerd door de ontwikkelaars van CCleaner, en kunnen gegevens op te slaan op de harde schijf, het herstel van de USB flash drive en zelfs MP3-spelers of digitale camera's. Zodra de gewenste media is geselecteerd, de software scant de geselecteerde schijf en een lijst van alle bestanden waarvoor herstel mogelijk is. Eventueel alle of alleen specifieke gegevens kan worden gereconstrueerd, die dan in een voorafbepaalde directory.

verwijderde mappen herstellen Recuvaverwijderde map met Recuva

Dankzij de depth-first search Recuva is zelfs gegevens die in de mode en veilige hebt verwijderd. De bediening is zeer eenvoudig en ook om gemakkelijk te bereiken door leken dankzij een wizard. De tool is beschikbaar voor zowel Windows als een draagbare versie en kunnen de meeste van per ongeluk verwijderde gegevens op te slaan. Als Recuva onverhoopt mislukken, dan kunt u herstellen met behulp van deze software om bestanden te downloaden. Echter, dan wordt alleen shareware helpt in de meeste gevallen.